Se schimbă vremea la Timișoara. Anunț de ultimă oră al meteorologilor. Află...

Se schimbă vremea la Timișoara. Anunț de ultimă oră al meteorologilor. Află prognoza până la sfarșitul lunii

0
DISTRIBUIȚI

ploi

Vremea o ia razna, la Timișoara. După temperaturile ridicate de săptămâna trecută, în aceste zile sunt așteptate ploi în capitala Banatului. Potrivit meteorologilor, de astăzi și până vineri va ploua, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 24 de grade Celsius. De altfel, sunt așteptate precipitații în întreg Banatul, în următoarele două săptămâni.

“În primele zile ale intervalului de prognoză, temperatura aerului va avea ușoare variații de la o zi la alta, astfel încât, între 14 și 17 mai, maximele diurne se vor situa în general între 22 și 24 de grade, iar minimele nocturne vor avea valori medii situate între 10 și 13 grade.


Între 18 și 20 mai vremea se va încălzi, media temperaturilor maxime va atinge 26 de grade, iar a celor minime va fi de 13…14 grade. Ulterior, până la finalul celor două săptămâni de prognoză, regimul termic se va menține relativ constant, caracterizînd o vreme caldă pentru această perioadă a anului”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

De asemenea, în Banat, în perioada 14 – 27 mai, vor fi intervale în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi ploi pe arii mai extinse și mai importante cantitativ pe 14 și 15 mai, iar apoi probabilitatea de ploaie va crește după data de 19 mai și se va menține relativ ridicată până la finalul intervalului de prognoză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.