Strada Popa Șapcă, inaugurată cu surle și trâmbițe, astăzi, în prezența primarului...

Strada Popa Șapcă, inaugurată cu surle și trâmbițe, astăzi, în prezența primarului Robu

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei Nicolae Robu nu a inaugurat strada Popa Șapcă ieri, de ziua sa de naștere, însă o va face astăzi. Artera va fi deschisă oficial circulației după lucrările de modernizare, la ora 12.00.

„În ceea ce privește str. Popa Șapcă, mergem pe teren să facem inaugurarea.


La ora 12.00 ne-am propus să fim acolo pentru a face inaugurarea. Vom face inaugurarea cum am făcut și la celelalte obiective mari: Jiul și Michelangelo, pentru că merită”, a declarat Nicolae Robu, astăzi, în cadrul conferinței de presă săptămânală de la Primăria Timișoara.

Vă reamintim că, ieri, zeci de iubitori ai mersului pe două roți au protestat pe str. Popa Șapcă, nemulțumiți că nu au fost realizate piste de biciclete, ci sunt nevoiți să împartă un trotuar cu o lățime de cel mult doi metri cu pietonii.

Valoarea lucrărilor la strada Popa Șapcă se ridică la peste 6,5 milioane de euro. Acestea au presupus lărgirea la patru benzi a străzii. De asemenea, au fost refăcute trotuarele, iar vechiul pod a fost înlocuit.

Însă primarul Robu se pregătește să inaugureze o nouă intersecție de râsul lumii. În aceste zile, muncitorii au realizat marcajele rutiere care, la intersecția străzilor Popa Șapcă și Demetriade, sunt identice cu cele de la Pasajul Jiul, care au stârnit numeroase discuții, dar și amuzament, anul trecut.

2 COMENTARII

  1. Povestea cu trotuarul impartit intre biciclisti si pietoni e un fenomen generalizat in timisoara, biciclistii n-au loc de pietoni si invers. Asemenea piste de biciclete sunt o gluma proasta, bani aruncati pe apa sambetei, ca sa se bifeze niste promisiuni, chiar daca lucrarile au fost facute in doru’ lelii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.