Timișoreni certați cu bunul simț, amendați pentru că au aruncat gunoaie la...

Timișoreni certați cu bunul simț, amendați pentru că au aruncat gunoaie la colț de stradă

0
DISTRIBUIȚI

gunoi

Timișorenii nesimțiți care aruncă cu tupeu gunoaie la colț de stradă, și astfel se formează rampe clandestine de deșeuri, sunt în continuare amendați de polițiștii locali. Doar în ultimele zile, zece cetățeni și o firmă au fost sancționați pentru abandonarea de deșeuri în diferite zone din Timișoara.

“Un bărbat de 22 de ani a fost sancționat cu 1.500 lei deoarece a depozitat direct pe sol deșeuri amestecate și resturi rezultate din reparații și amenajări interioare, mai exact 15 saci, pe str. Dr. Lucian Georgevici. O locație în care au fost de asemenea depistate un număr de nouă persoane care au abandonat diverse resturi, fiind ulterior identificate în baza imaginilor video de la camera amplasată în zonă este str. N. Ilieșu, unde se formase o rampă de deșeuri”, arată Poliția Locală Timișoara, într-un comunicat transmis astăzi.

De asemenea, ieri, polițiștii locali au mai sancționat cu 2.500 lei o societatea comercială din Piața Dacia care a abandonat o cantitate mare de gunoaie în spatele pieței.


Valoarea totală a celor unsprezece amenzi aplicate în ultimele zile se ridică la suma de 9.600 de lei.

“Poliția Locală va continua să acționeze pentru luarea măsurilor legale atât în cazul cetățenilor, persoanelor juridice și asociațiilor de proprietari care fie abandonează deșeuri, fie nu-și întrețin curățenia în jurul imobilelor în care locuiesc sau funcționează, având totodată în atenție și modul în care societatea de salubrizare își respectă obligațiile de a strânge resturile de pe străzi. Un sprijin important în depistarea unor astfel de situații este cel al timișorenilor care ne pot semnala astfel de nereguli la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori prin e-mail la adresa contact@politialoctm.ro. Atragem din nou atenția că și cetățenii, persoane fizice sau juridice, au obligația de a întreține curățenia în apropierea imobilelor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, așa cum și societatea de salubrizare trebuie să colecteze sacii cu resturi rezultați din activitatea de curățenie stradală”, comunică Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.