USR Timiș: Vom continua să strângem semnături pentru campania “Fără penali în...

USR Timiș: Vom continua să strângem semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice” în centrul Timișoarei. Ce spun despre ”liberalul” Robu

0
DISTRIBUIȚI

Membri USR Timiș nu se lasă, în urma războiului cu primarul Timișoarei Nicolae Robu pe tema strângerii de semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice”.

Senatorul Nicu Fălcoi, care l-a invitat pe primarul Timișoarei, duminică, pe str. Alba Iulia, să semneze pentru campanie, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că procesul verbal prin care a primit un avertisment din partea polițiștilor locali va fi contestat. De asemenea, se va continua strângerea de semnături în toate zonele din Timișoara, inclusiv în centrul orașului, unde Nicolae Robu spune că nu este voie, invocând o hotărâre de consiliu local.

“Duminică, eram pe str. Alba Iulia și l-am văzut pe Nicolae Robu. L-am rugat politicos să semneze inițiativa, iar el mi-a răspuns că “Nu semnez eu prostia asta a voastră”. Nicolae Robu se deplasa, așa cum face de obicei, alături de o gardă de corp formată din polițiști locali, cărora le-a spus să ia măsuri.


Nu ne așteptam la o astfel de reacție, mai ales din partea primarului orașului Revoluției. Nicolae Robu nu ar nicio legătură cu liberalismul. Majoritatea colegilor lui liberali au aceeași părere ca și mine. Am înaintat o cerere pe Legea 544 pentru a afla pe baza cărei legi a fost întocmit procesul verbal prin care am primit avertismentul. Este aberant ce scrie acolo, ceva cu adunări publice organizate. Nu era nicio adunare publică acolo. Voi contesta acest proces verbal săptămâna viitoare, chiar dacă este avertisment”, a explicat Nicu Fălcoi.

Potrivit senatorului USR de Timiș, voluntarii care strâng semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice” vor continua să iasă în stradă inclusiv în zona de promenadă a Timișoarei.

“Vom continua să ieșim în stradă, în toate zonele orașului, inclusiv în zona centrală, unde am fost sancționați, și vom strânge semnături. Dacă poliția locală ne va întocmi procese verbale, le vom contesta pe toate. PNL sărbătorește, în aceste zile, 143 de ani de la înființare, le doresc să-și regăsească spiritul liberal care a dus la înființarea acestui partid și să scape cât mai rapid de personaje ca acesta din fruntea Timișoarei, astfel încât partidul să revină la ceea ce a fost el când s-a înființat. Colaborez foarte bine cu toți parlamentarii PNL, nu am nici cea mai mică problemă cu ei, singura problemă o am cu personajul din fruntea Timișoarei, care nu are nicio legătură cu liberalismul. Sper ca liberalii adevărați să realizeze acest lucru și să scape cât mai repede de el”, a mai precizat Nicu Fălcoi.

Potrivit reprezentanților USR Timiș, aproximativ 10.000 de semnături au fost strânse doar în Timișoara pentru campania “Fără penali în funcții publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.