Vară de foc pentru timișorenii de la JazzyBIT: concerte în țară și...

Vară de foc pentru timișorenii de la JazzyBIT: concerte în țară și în Anglia și Cehia

0
DISTRIBUIȚI
JazzyBIT se pregătesc pentru o vară plină de concerte

Timișorenii de la JazzyBIT se pregătesc pentru o vară plină de concerte. Artiștii care au reprezentat orașul nostru în cadrul primei conferinţe organizate în România pe teme de industrie muzicală, Mastering the Music Business (ce a avut loc în luna martie la București), fiind invitați să susțină recitaluri în cadrul mai multor evenimente naționale și internaționale.

Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) vor concerta în data de 9 mai la Târgu – Mureș în cadrul evenimentului International Youth Jazz Competition & Festival, urmând ca la sfârșitul acestei săptămâni să susțină un recital „acasă“ în cadrul Street Food Festival, apariția lor fiind programată, duminică, 12 mai, de la ora 19.00, în Parcul Rozelor.

Printre celelalte recitaluri programate pentru această vară se mai numără apariții la Masters of Jazz Festival (18 mai, la Praga), Sibiu Jazz Festival (19 mai, la Sibiu), Pizza Expres Jazz Club (4 iunie, la Londra), Piano Jazz Festival (17 iunie, la Bacău), Jazz in the Park (30 iunie la Cluj), Bucharest Jazz Festival (4 iulie, la București) și Vadoo Chill Fest (25 august, la Vadu Oii).

Recent, timișorenii au lansat un nou videoclip din seria „The Alt Club Sessions”, la melodia Rainbow Tune, melodia urmând să fie inclusă pe următorul disc al formației.

„Rainbow Tune” este ultima piesă din seria „The Alt Club Sessions” și, totodată, cea mai nouă piesă JazzyBIT pe care o cântăm live.


Piesa ce urmează să fie inclusă pe următorul nostru album a fost compusă de Mihai și conține o parte distinctă ce simbolizează curcubeul. Încheiem astfel seria de video-uri live „The Alt Club Sessions” mulțumind încă odată prietenilor noștri Amalia Gaiță, Cristina Precupas și Lukinich Attila, dar și celor de la Alt Club, cărora le mulțumim pentru găzduire“, au declarat cei de la JazzyBIT.

Foto: Amalia Gaiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.