Alexandra Ușurelu revine cu un concert special la Apus de soare, la...

Alexandra Ușurelu revine cu un concert special la Apus de soare, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Alexandra Ușurelu va susține un concert la Timișoara

Alexandra Ușurelu va susține un concert inedit, intitulat La Apus, evenimentul adresându-se tuturor melomanilor care apreciează sound-ul artistei care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească. Alexandra va cânta cu un cvartet de coarde din Timișoara, format din orchestra Filarmonicii Banatului și, bineînțeles, alături de band-ul său.

Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în sutele de concerte susținute până acum drept o artistă complexă, iar concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.


Apreciatul cvartet de coarde Petrila Strings Quartet, format din membri ai orchestrei Filarmonicii Banatul din Timișoara, o vor acompania pe Alexandra Ușurelu în concert, cu un playlist ce va conține cântecele originale ale Alexandrei, scrise de compozitorul și producătorul Bobby Stoica.

În luna martie a acestui an, Alexandra Ușurelu a susținut un concert la Teatrul Național din Timișoara, evenimentul fiind inclus în turneul ei „Lumea, cum ai vrea să fie”.

„Am avut curajul să mă prezint în fața oamenilor cu mai multă muzică și mult mai puțin marketing decât este obișnuit publicul să primească de la artiștii pe care îi vede și aude la radio sau tv. Oamenii m-au răsplătit pentru asta, urmându-mă în sălile de spectacole și considerând muzica mea ca pe o descoperire a fiecăruia, ceva despre care merită să povestești apropiaților tăi. Publicul meu mi-a fost cel mai bun promoter. Îl iubesc și mă descopăr în el, așa cum el se descoperă în muzica mea. Timișoara a fost unul dintre primele orașe în care am venit să cânt după ce publicul din București m-a descoperit. Am găsit aici oameni care preferă să stea la soare cu o carte în mână, să petreacă timp la teatru sau să călătorească oriunde doar cu un rucsac în spate, oameni care au rezonat cu muzica mea și cărora eu le sunt recunoscătoare“, spune Alexandra Ușurelu.

Concertul La Apus cu Alexandra Ușurelu & Cvartet va avea loc sâmbătă, 23 iunie, cu începere de la ora 20.30 la Fratelli By The River, iar biletele pentru acest eveniment costă 30 lei în avans și 40 lei la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.