Câte persoane trimite PSD Timiș la mitingul pro-Dăncilă de la București

Câte persoane trimite PSD Timiș la mitingul pro-Dăncilă de la București

0
DISTRIBUIȚI

Mobilizare impresionantă de forțe pentru mitingul organizat de PSD sâmbătă, la București, în Piața Victoriei, începând cu ora 20.00.


Liviu Dragnea, liderul PSD, a anunțat, ieri, că va fi un miting “împotriva abuzurilor” și că vor fi aduse în capitală “câteva sute de mii” de persoane.

Adrian Negoiță, secretarul executiv al PSD Timiș, ne-a declarat că din județul nostru vor participa la eveniment aproximativ 2.000 de membri ai partidului din județ.

“Vor fi în jur de 2.000, așa am stabilit, vor merge cu tot felul: autocare, mașini, tren. Noi acum vrem să vedem câți membri ducem, nu este forțare, cum spun unii de la alte partide, dar vor fi în jur de 2.000. Avem 10.000 de membri, avem peste 500 de membri activi, consilieri locali, județeni, parlamentari, nu cred că este o problemă deosebită. Nu este o forțare, că ducem nu știu câți, merge cine vrea”, a precizat Adrian Negoiță.

De asemenea, din județul Arad au fost mobilizate 1.500 de persoane, care vor merge la București cu 20 de autocare, microbuze și mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.