Sărbătoare alb-verde în Mehedinţi. ACS Dumbrăviţa a făcut instrucţie în retur cu...

Sărbătoare alb-verde în Mehedinţi. ACS Dumbrăviţa a făcut instrucţie în retur cu Viitorul Şimian şi a promovat în Liga a III-a

0
DISTRIBUIȚI

Timişul are de azi oficial o nouă divizionară C. După ce s-a distrat în tur pe teren propriu cu deţinătoarea titlului din Mehedinţi, ACS Dumbrăviţa s-a impus cu un scor şi mai mare în deplasare. A fost 6-0 pentru campioana celui mai vestic judeţ în duelul retur cu Viitorul Şimian. Alb-verzii s-au impus astfel cu un scor cumulat de 11-0!

Slabe şanse aveau elevii ex-stelistului Gabi Boştină să producă surpriza după eşecul sever suferit săptămâna trecută la Pădurea Verde.


Cum Şimianul nu e Barcelona încă de la pauză lucrurile erau clare astăzi. La acel moment era 2-0 pentru echipa pregătită de Sorin Bălu, în urma reuşitelor lui Florin Nanu, din penalty, în minutul 10, şi Dacian Bîrză, marcator înainte de împlinirea unei jumătăţi de oră din meci.

Oaspeţii timişeni s-au descătuşat apoi pe finalul întâlnirii. Reuşind să mai înscrie de patru ori în ultimele 20 de minute de joc. Telescu (min. 72), Pecarov (78), Raul Briciu (85) şi nou intratul Ovidiu Oancia (90), au dus scorul la un neverosimil 0-6. Bucuria bănăţenilor a continuat şi pe drumul de întoarcere, nelipsind celebra scandare: „Să vină banii la băieţi!”.

Diferenţă clară între cele două eşaloane judeţene şi Timişul se bucură de o nouă echipă la nivelul terţ. CSM Lugoj, ACS Ghiroda şi probabil Giarmata vor activa şi în următorul sezon în C4, alături de Dumbrăviţa.

În celelalte jocuri din „Regiunea 4”: FC Hunedoara a întors rezultatul din tur, scor 0-1 acasă, şi s-a impus pe terenul Voinţei Lupac (CS) cu 2-1; în timp ce campioana Aradului, Crişul Chişineu Criş a început barajul cu dreptul, 4-0 în tur, pe teren propriu, cu câştigătoarea din Gorj, Petrolul Bustuchin.

ACS Dumbrăviţa: Mikloş – Ştefan, Telescu, Gălan, Szalkai – Centea, Briciu, M. Stancu, Nanu – Silaghi, Bîrză. Au mai intrat: Pecarov, Ov. Oancia, Rus şi Filimon. Antrenor: Sorin Bălu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.