EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018 Elevii de clasa a VIII-a au susținut proba scrisă...

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018 Elevii de clasa a VIII-a au susținut proba scrisă la Matematică. Vezi care au fost subiectele FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Din nou emoții pentru aproape 5.000 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș. Elevii susțin, astăzi, cea mai grea probă din cadrul Evaluării Naționale. Și anume, proba scrisă la Matematică.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, cei 4.840 de candidați înscriși vor fi evaluați în cadrul a 51 de centre de examen deschise în tot județul. Examenul începe la ora 09.00, iar elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva cerințele.


Absolventii clasei a VIII-a vor primi la Matematică trei subiecte, fiecare fiind cotat cu 30 de puncte, urmând ca 10 puncte să fie oferite din oficiu.

Luni, la proba scrisă la Limba Română, 380 de candidați din județul Timiș au absentat. Joi, o parte dintre elevii de clasa a VIII-a susțin proba scrisă la Limba Maternă din cadrul Evaluării Naționale.

În data de 19 iunie, până la ora 12.00, se vor afișa rezultatele înainte de contestații, care se vor depune în intervalul orar 14.00 – 19.00. Perioada 20 – 22 iunie este rezervată soluționării contestațiilor, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice pe 23 iunie.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla ce subiecte au primit elevii și care este baremul de corectare!

Iată subiectele

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.