Ripensia a oficializat primul transfer al verii. Noul mijlocaș vine de la...

Ripensia a oficializat primul transfer al verii. Noul mijlocaș vine de la o echipă din B care e aproape să arunce prosopul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: FC Ripensia

Roș-galbenii încheie în această săptămână o vacanță destul de liniștită. FC Ripensia a anunțat astăzi prima mutare a verii înaintea reunirii programate joi. Mijlocașul polivalent Marian Anghelina, de la Dacia Unirea Brăila, a semnat cu timișorenii din Ciarda Roșie.

Anghelina (27 de ani) e prima mutare la ”Ripi”.


Jucătorul născut la Slatina a evoluat în 11 partide și a marcat două goluri în primăvară pentru Dacia Unirea, gruparea brăileană se confruntă și în această vară cu o incertitudine care-i poate fi fatală. Înainte să ajungă la colega de eșalon din partea opusă a țării, cel care poate evolua și în atac, dar și pe postul de fundaș dreapta, a fost jucătorul celor de la ACS Șirineasa. FC Olt, FC Botoşani, CS Afumaţi, Dinamo și FC Argeş sunt celelalte grupări cu care Marian Anghelina a mai colaborat.

Ripensia are o strategie nouă pentru ediția 2018-19, negociind acum și cu alți jucători din afara județului Timiș, inclusiv tineri sub 21 de ani. Pe lângă jucătorii din sezonul trecut cu care roș-galbenii au ajuns la un acord, președintele Radu Ienovan a anunțat că încă se discută cu Zurbagiu și Mânecan. De asemenea, Andrei Dumiter, care a fost împrumutat de la Avicola Buziaș în ediția trecută, e dorit definitiv de către ripensiști, mai ales că acestuia îi expiră pe 30 iunie și înțelegerea cu clubul cu sediul în micuțul orășel-stațiune. Un alt ”comeback” în Ciarda Roșie poate fi cel al lui Denis Golda, tânăr atacant care nu intră în planurile lui Ionel Ganea la ACS Poli.

Formația pregătită de Ciprian Urican se reunește joi, de la ora 11, la arena din Ciarda Roșie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.