Se construiește nodul rutier care va grăbi lucrările la lotul 3 al...

Se construiește nodul rutier care va grăbi lucrările la lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva. Schimbări pe un traseu circulat din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1831170429">

Viitorul lot 3 al autostrăzii Lugoj – Deva este mai aproape de finalizare. Mai precis, la nodul construit lângă localitatea Holdea traseul rutier a fost mutat pe noul traseu. În zonă se realizează un nou nod rutier, care va asigura legătura drumului naţional spre Deva cu autostrada A1, de fapt este singurul mod de acces pe şoseaua rapidă dinspre Timişoara. Vă reamintim că o bună porţiune din lotul 2, cel pe care se află şi ecoductele, celebrele tuneluri pentru urşi, nu este construită şi nu va fi pentru câţiva ani buni, fiind scoasă din contractul principal pentru a fi licitată separat. Din acest motiv nu există nici o legătură cu lotul 3, în proiectul căruia a fost introdus ulterior şi nodul de la Holdea.

De vineri circulaţia rutieră în zona noului nod rutier a fost mutată pe traseul nou construit acolo. Noua şosea include şi un sens giratoriu. Devierea pe noua rută va face posibilă continuarea lucrărilor la Lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva. Traseul drumului național va fi deviat pe o porțiune de circa 800 de metri.

Noul nod de la Holdea este punctul principal al disputei dintre CNAIR şi constructorul lotului 3. Introdus ulterior în contract şi cerut de cei de la CNAIR, acesta nu a mai fost recunoscut ulterior de beneficiar ca fiind solicitat.

Participanții la trafic sunt rugati să respecte semnalizarea rutieră în zonă, precum și viteza de circulație impusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.