Amenda primită de un timișorean care a scris numele iubitei pe pereții...

Amenda primită de un timișorean care a scris numele iubitei pe pereții unei clădiri din Piața Victoriei

0
DISTRIBUIȚI

S-a gândit să-și arate dragostea pentru iubită scriindu-i numelui cu un marker de culoare neagră pe peretele unei clădiri din Piața Victoriei.


Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Timișoara, care a fost prins de polițiștii locali aflați în patrulare, noaptea trecută, chiar în timp ce mâzgălea peretele imobilului din centrul orașului. Bărbatul a fost sancționat de către polițiștii locali cu o amendă în valoare de 500 de lei.

“Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali permanent, fiind desfășurate campanii de informare pe această temă atât la adresa celor care obișnuiesc să deseneze pe pereții clădirilor cât și la adresa proprietarilor care trebuie să își îngrijească imobilele deținute”, informează Poliția Locală Timișoara, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.