Artiști internaționali de top la prima ediție Citadela Festival

Artiști internaționali de top la prima ediție Citadela Festival

0
DISTRIBUIȚI

Cetatea Deva se va transforma timp de două zile într-un loc magic. Citadela Festival înseamnă: galerii de ară, workshopuri, artizani locali, street food și nu în ultimul rând artiști naționali și internaționali de top. Roman Flügel, Hector, Cesar Merveille, Amorf și mulți alții formează line-up-ul primei ediții a festivalului din cetatea Deva.

În perioada 27-29 iulie, monumentul istoric, Cetatea Deva, se va transforma într-un loc de întâlnire a unor artiști de top ai muzicii electronice naționale și internaționale. Citadela Festival va fi un spațiu de expunere a artei contemporane, a artizanilor locali și un loc unde festivalierii își vor putea descoperi pasiunea cu ajutorul atelierelor de creație!

„Pe scena Electronic Beats vor urca cele mari nume ale industriei muzicii electronice din România alături de artiști internaționali de top, creându-se astfel o punte culturală între muzicienii locali și cei din străinătate.


Vom avea cel mai bun sistem de sunet, pentru că ne dorim ca festivalierii, dar și artiștii să aibă parte de cea mai bună experiență în materie de sound”, ne transmit organizatorii.

Pe scena Electronic Beats vor urca Roman Flügel,Hector, Cesar Merveille, Amorf, Priku, Livio & Roby, Mahony, Suciu, VincentIulian, Sepp Teo b2b Nu Zau, Mihai Pol, vlf, Mi Pa.
Festivalierii sunt așteptați să admire lucrările sculptorilor, pictorilor și artizanilor locali, care vor transforma cetatea într-o galerie de artă modernă.
„Citadela Festival este atât despre arta muzicii cât și despre arta vizuală! Galeriile fiind cireașa de pe tort! Nu va lipsi, bineînțeles, food court-ul care va fi pe toate gusturile”, ne declară organizatorii.

Vor fi puse la dispoziție de către organizatori patru workshop-uri:
The Aspiring DJ: Mahony și DJ High Way vor împărtăși din cunoștințele lor în cadrul atelierului de DJ (sâmbătă de la ora 17.00).

The Creative Hub: cei care doresc să învețe photoshop sunt invitați la cursul susținut de ARTholic (sâmbătă de la ora 19.00)

The Zen Corner: sesiuni de yoga ( vineri de la ora 21.00 și două cursuri sâmbătă, de la ora 9.00 și de la ora 21.00)

The Marksman: vineri de la ora 17.00 și sâmbătă toată ziua veți avea ocazia să învățați să trageți cu arcul.

Biletele pot fi achiziționate pe www.bilete.ro , iar prețul pentru un abonament pe 3 zile este: 169 lei + taxe.

Festivalul Citadela este organizat de Asociația Culturală Bipolar, susținut de Primăria Municipiului Deva, Consiliul Local al Municipiului Deva și Consiliul Județean Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.