ASU Politehnica a câștigat jocul cu vicecampioana Ligii a IV-a Alba. Noile...

ASU Politehnica a câștigat jocul cu vicecampioana Ligii a IV-a Alba. Noile achiziții s-au remarcat în al doilea test al ”Băieților în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ASU Politehnica / Facebook

ASU Politehnica a disputat astăzi primul amical din cadrul cantonamentului de la Sântămăria-Orlea, județul Hunedoara. Timișorenii au trecut cu 4-0 de Sportul Petrești, locul 2 din Liga a IV-a Alba, prin golurile nou sosiților, Bogdan Bozian, Gelu Velici (2) și Alexandru Cherecheș.

La patru zile după sosirea în stagiul centralizat de la Sântămăria-Orlea, elevii lui Cosmin Petruescu au avut ocazia să joace pe moderna bază din localitate.


”Băieții în ghete” au deschis devreme scorul, în minutul 21, după ce Bozian a profitat de o eroare. La pauză a fost doar 1-0 pentru formația din eșalonul secund.

Descătușarea a venit în partea a doua. O altă achiziție a verii, Gelu Velici, a marcat mai întâi în minutul 50 dintr-un penalty obținut de Plămadă. Un alt nou venit a făcut 3-0 în minutul 73. De această dată Cherecheș a punctat după o acțiune individuală. În fine, tot ex-lugojeanul Velici a stabilit scorul final cu șapte minute înaintea ultimului fluier. De această dată atacantul a marcat cu capul din centrarea aceluiași Cherecheș.

Cosmin Petruescu nu a mizat în acest meci pe Lazea și Poparadu, ambii cu probleme medicale. Sâmbătă, de la ora 18.00, pe aceeași arenă din Sântămăria-Orlea, ASU Poli dă piept cu Cetate Deva (C4).

ASU Politehnica: Murariu – Szasz, Nicolescu, Scutaru, Cojocaru – Ignea, Vidrăsan – Schieb, Bozian, Ghinescu – Bănică. Au mai intrat: Borbei – Bilia, Mera, Coadă, Cherecheș, Bedea, Gașpar, Bîte, Plămadă, Miholca, Velici. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Sportul Petrești: Dobre – Bălaș, Borșoi, Gavriluță, Samoilă – Javla, Ludwig, Lăcătuș, Buligă – Parart, Coltor. Au mai intrat Lepădat – Szevien, Mărginean, Oltean, C. Popa. Antrenor: Ioan-Doru Oancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.