Poliţia Locală Timişoara încalcă, din nou, legea și sfidează cetățenii FOTO

Poliţia Locală Timişoara încalcă, din nou, legea și sfidează cetățenii FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Poliţia Locală Timişoara nu se dezimte. După ce, în trecut, în mai multe rânduri, autoturisme din dotarea instituţiei au fost surprinse în fotografii ce au făcut înconjurul reţelelor de socializare pentru că au parcat fie pe două locuri destinate persoanelor cu handicap, fie chiar sub semnul interzis pentru a merge la magazin, astăzi un alt autoturism marca Dacia Logan din dotarea Poliţiei Locale Timişoara a fost surprins într-o situaţie asemănătoare.

Fotografiile în care se observă maşina parcată pe locurile destinate persoanelor cu handicap au fost făcute în zona Girocului.


Maşina a fost încadrată însă ireproşabil, cu spatele, semn că agenţii de poliţie nu ar fi avut nicidecum vreo urgenţă care să-i determine să recurgă la o astfel de decizie, mai ales că în apropiere se mai puteau găsi alte locuri de parcare disponibile.

Momentan, din partea Poliţiei Locale Timişoara nu s-a putut obţine niciun punct de vedere cu privire la autoturismul parcat în locul destinat persoanelor cu handicap locomotor, purtătorul de cuvânt fiind în zi liberă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.