CJAS Timiș, reacție la scandalul biletelor de trimitere. Ce îi îndeamnă pe...

CJAS Timiș, reacție la scandalul biletelor de trimitere. Ce îi îndeamnă pe medici

0
DISTRIBUIȚI

medic

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș susține printr-un comunicat de presă că ”există un număr suficient de bilete de trimitere pentru nevoile furnizorilor de servicii medicale  din județ.


Astfel, dacă inițial,  Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș i  s-au alocat un nr. de  7570 de  bilete de trimitere noi, conducerea instituției a făcut toate demersurile necesare pentru alocarea unui număr cât mai mare de bilete de trimitere de către Imprimeria Națională,  ajungându-se la un stoc care să asigure în prezent, dublu mediei lunare de până acum. Astfel dacă, în luna  aprilie a.c. s-au eliberat 1633 de bilete, în mai 2581 și în iunie 3128, de la inceputul lunii iulie și până astăzi s-au eliberat  3580 bilete de trimitere, numai pentru furnizorii de serviicii medicale din Timiș”.

Victor Dumitrașcu, președinte Director General CJAS Timis a declarat, sâmbătă, că ” facem un  apel către  toți furnizorii de servicii medicale,  care până în prezent nu și-au ridicat  noile bilete de trimitere să vină la sediul institutiei, pentru a nu priva asigurații de serviciile medicale la care au dreptul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.