Hardcore acustic cu Implant pentru Refuz într-un peisaj de vis, în cadrul...

Hardcore acustic cu Implant pentru Refuz într-un peisaj de vis, în cadrul seriei de evenimente Moon.Light

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz susține un concert acustic în cadrul seriei de evenimente Moon.Light

Seria de concerte speciale desfășurate sub „umbrela“ conceptului Moon.Light continuă la sfârșitul acestei săptămâni cu un recital susținut de membrii formației Implant Pentru Refuz, care promit o sesiune de hardcore acustic.

Conceptul Moon.Light își propune să le ofere tuturor celor interesați o experiență altfel, departe de betoanele fierbinți ale orașului, într-un peisaj de vis aflat la aproximativ 50 de kilometri de Timișoara, în incinta locșorului pe care organizatorii l-au botezat „The Village“. Evenimentele acustice incluse în această serie au loc la Buzad, aflat la poalele Dealurilor Lipovei, unde, inspirați de frumosul din natură împletit cu tradițiile încă păstrate aici, în zona Bogdei, organizatorii au pus la cale un „sătuc“ ce include o casă bătrânească cu credenț și două terenuri croite special pentru relaxare.


Acțiunile nășite de cei de la Essential Experience sub această umbrelă au debutat în data de 19 mai cu un concert acustic susținut de membrii trupei Subcarpați, iar în data de 23 iunie cei de la Omul cu Șobolani au cântat în aceeași locație.

La sfârșitul anului 2016, membrii formației Implant pentru Refuz au lansat albumul Acustic (Live @ Unirii5), care a fost promovat cu un turneu naţional. Discul a fost înregistrat în urma unui concert susținut în cadrul seriei de evenimente derulate în cadrul expoziţiei Atoms Vectors Pixels Ghosts, semnată The Designers Republic, care s-a desfăşurat în curtea interioară a cafenelei D’arc, în spaţiul numit Piaţa Unirii Cinci. Alături de membrii trupei, Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky” Popescu – chitară voce; Răzvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Ştefan – bas; Alexandru Hera – tobe au apărut și Gabriel Almași – theremin şi Lelia Nicolaiciuc – voce.

„Nu pregătim nimic nou pentru acest concert. Având în vedere că vom cânta acustic, e foarte importantă locația. Cu cât e mai frumos, te simți mai bine. Suntem convinși că vom avea un concert frumos. Locația e foarte foarte importantă când cânți acustic. Vom avea și câteva piese acustice care nu au apărut pe albumul nostru acustic. Alături de noi îl vom avea și pe Gabriel Almași. O vom avea ca invitată specială și pe Oana Vidoni de la Teatrul German de Stat. Cam atât pot să dezvălui în acest moment“, ne-a declarat Octavian „Vita“ Horvath.

Biletele pentru acest concert costă 50 lei și includ și loc de campare. Evenimentul va avea loc sâmbătă 21 iulie, cu începere de la ora 18.00, recitalul IPR urmând să se desfășoare „mai pe seară“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.