Ionel Ganea și-a reziliat contractul cu ACS Poli. Ce spune președintele Radu...

Ionel Ganea și-a reziliat contractul cu ACS Poli. Ce spune președintele Radu Birlică de plecarea surprinzătoare a tehnicianului

1
DISTRIBUIȚI

La doar două zile de la primul succes ca tehnician în Banat, fostul internațional Ionel Ganea a părăsit-o pe ACS Poli. Președintele Radu Birlică nu a vrut să comenteze foarte mult despărțirea, dar susține că aceasta nu s-a produs din cauza situației delicate a clubului timișorean, care a cerut recent intrarea în insolvență. Conducătorul a precizat că echipa ar putea avea deja de mâine un nou ”principal”.

Plecarea lui Ionel Ganea a fost anunțată de prosport.ro. „Vorbiţi cu domnul Birlică, el vă poate spune mai multe”, a fost replica fostului antrenorul principal al lui ACS Poli pentru sursa citată.

Președintele lui ACS Poli părea surprins de decizia antrenorului, luată la două zile după victoria spectaculoasă, scor 3-2, cu Ripensia în etapa a III-a a Ligii a II-a. ”A fost o reziliere de comun acord.


Viaţa îţi dă multiple variante, surprizele sunt la minut, trebuie să le acceptăm pe toate. Nu comentez nimic, vreau să-i mulţumesc pentru activitatea depusă la club. Noi ne continuăm viaţa de zi cu zi”, a spus Radu Birlică pentru Pressalert.ro.

Mâine, conducătorul va avea o discuție cu ceilalți membri ai staffului. ”Ne vedem de treaba noastră, pregătim meciul de sâmbătă, sperăm să plecăm neînvinşi de acolo (n.r. deplasarea de la Luceafărul)… domnul Ionel are drumul lui. Domnul Ganea are salariile la zi…”, a precizat Birlică. Acesta a negat că tehnicianul era nemulțumit de situația financiară sau starea economică generală a clubului, care așteaptă o decizie de la tribunal în privința insolvenței.

Conform unor surse chiar victoria cu ”Ripi” a dus la ”ceartă”, în condițiile în care succesul ar fi trebuit să aducă imediat și niște prime de joc.

Noul tehnician al lui ACS Poli ar putea fi cunoscut mâine. ”Poate până mâine la amiază vom avea noul principal, avem soluţia… Eu îi mulţumesc pentru activitatea dânsului, îi urez succes, mai multe nu vreau să zic. Eu am numai cuvinte de laudă pentru Ganea, a muncit aici, dacă îşi doreşte altceva, nu ne opunem”, a conchis Radu Birlică.

ACS Poli a obținut o victorie, o remiză și a suferit un eșec cu Ganea la cârmă. Acesta mai amenințase o dată cu plecarea la finele lunii iulie, pe fondul scandalului legat de vestiarele de la ”Dan Păltinișanu”, acolo unde echipa nu mai are acces la antrenamentele obișnuite. ”Ganezul” a stat doar două luni și cinci zile pe banca timișorenei retrogradate.

1 COMENTARIU

  1. D-lor,felicitati-va ca a plecat Ganea acum si nu peste 5-6 luni,ca atunci cu siguranta ACS Poli era cu am bele picioare in liga 3,asa mai sunt sanse sa lupte la promovare,luati evolutia lui Ganea din ultimi 4 ani ca antrenor,si ve-ti vedea ca pe unde a fost nu a fost nu a cautat decat sa isi asigure situatia financiara propriie doar dupa bani in rest D-zeu cu mila,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.