Alina Gorghiu, despre Liviu Dragnea: Om defect, ridicol, stăpânit de paranoia

Alina Gorghiu, despre Liviu Dragnea: Om defect, ridicol, stăpânit de paranoia

0
DISTRIBUIȚI

Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș, a comentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, declarația lui Liviu Dragnea cu privire la tentativa de asasinat. Fostul președinte al PNL crede că liderul PSD ar suferi de paranoia.

“Partea în care ne vorbește de așa-zisa tentativă de asasinat este o declarație de om defect, o declarație de om ridicol. Un om care este stăpânit de paranoia specifică unor lideri autoritari din alte state de prin alte colțuri ale lumii. Credeți-mă că ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns. Este o situație extrem de dificilă și de delicată pentru România, pentru că cel care face aceste declarații este cel care conducere de facto Guvernul României. Este președintele principalului partid de guvernământ, este președintele Camerei Deputaților, este unul dintre cele mai puternici oameni din România. Din păcate, la ora aceasta, nimeni nu-l mai poate lua în serios și cred că nimeni nu mai creditează delirul său în cascadă”, a afirmat Alina Gorghiu.

De asemenea, senatorul PNL de Timiș l-a ironizat pe Liviu Dragnea, precizând că, săptămâna viitoare, ar uma să anunţe că a fost răpit de extratereștrii.

“Îi cer public lui Dragnea astăzi să informeze opinia publică transparent despre când a făcut plângerea penală pe tema așa-zisei tentative de omor, la ce unitate de parchet a făcut-o, în ce dată, care este conținutul.


(…) Să ne spună limpede domnul Dragnea când a depus plângerea și unde, care sunt cei pe care-i suspectează. Toate astea o să arate un singur lucru: că minciuna domnului Dragnea are picioare scurte și că este de un ridicol absolut. De altfel, eu anticipiez episodul 2, și anume că săptămâna viitoare va veni în platourile aceleiași televiziuni și ne va comunica cum la începutul acestui an, probabil în primăvară, l-au răpit extratereștii și vreo trei zile s-a bătut cu un om verde și lipicios, plătit de domnul Trump, dar într-un final a reușit să scape. Și abia atunci să vedem pe cine mai întrebăm dacă este adevărat sau nu. Acum putem întreba parchetul”, a declarat Alina Gorghiu.

Fostul președinte al PNL a mai precizat că “ne vom trezi cu toții la realitate” în momentul în care o să “plece Dragnea cu tot cu doamna Dan și cu doamna Dăncilă. Avem nevoie să respirăm aer normal în România extraordinar de mult. Am deraiat prin această paranoia cu stat paralel, cu asasinate pe bandă rulantă visate de domnul Dragnea, cu lovituri de stat date ca în America de Sud, am deviat de la orice traiect normal și îmi doresc foarte tare ca această toamnă să însemne începutul revenirii la normalitate”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acest scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.