Grav accident de circulaţie pe A1. Traficul este blocat UPDATE Două persoane...

Grav accident de circulaţie pe A1. Traficul este blocat UPDATE Două persoane rănite grav în urma coliziunii a două autovehicule FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Incident rutier la primele ore ale dimineții, pe autostrada A1, la kilometrul 517, în apropiere de localitatea Orțișoara. Traficul este închis pe ambele benzi, iar la fața locului intervin echipaje de descarcerare.

UPDATE Două persoane rănite grav în urma coliziunii

Două autovehicule au fost implicate în accidentul care s-a petrecut în jurul orei 7, în această dimineaţă, în apropierea localităţii Seceani din judeţul Timiş. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion şi a intrat în parapetul median, iar în urma impactului trei persoane au fost rănite. Două dintre acestea au fost preluate de ambulanţe şi transportate de urgenţă la spital, după ce una dintre ele a stat vreme de zeci de minute, contorsionată, între fiarele autoturismului. La fața locului, ISU Timiş a intervenit cu trei echipaje, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD.

UPDATE 2 Circulaţia va fi reluată în condiţii normale în jurul orei 10, anunţă CNAIR

CNAIR anunţă că circulaţia rutieră în zonă este închisă pe sensul Timişoara – Arad. „Începând cu ora 8:30, circulaţia rutieră se desfăşoară pe banda de urgenţă, banda 1 şi 2 fiind în continuare închise. Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale, în jurul orei 10:00”, informează CNAIR.

4.


Drumuri nationale cu circulatia intrerupta

Foto: Infotrafic jud. Timiş/ ISU Timiş

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.