Jucătorii campioanei MAV Sports Timișoara contribuie masiv la succesele naționalei la Europeanul...

Jucătorii campioanei MAV Sports Timișoara contribuie masiv la succesele naționalei la Europeanul de minifotbal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: campionateminifotbal.ro

Nu mai puțin de patru componenți ai campioanei României, MAV Sports, se află la Kiev pentru EMF miniEURO. Doi dintre ei s-au trecut deja pe lista marcatorilor, e vorba de Andrei Nemițanu și Dragan Paulevici, care au marcat în victoriile României cu Anglia și Israel, din faza grupelor.


Naționala de minifotbal are asigurată deja prezența în sferturile de finală ale Europeanului.

Multiplă campioană europeană, România a avut parte de un start excelent de turneu în Ucraina. ”Minitricolorii” au trecut în primul meci de Austria cu 2-0, apoi au învins Anglia cu 4-2. Printre marcatori s-a aflat și Andrei Nemițanu iar la acest joc au evoluat toți componenții selecționați de la MAV Sports Timișoara: portarul Cosmin Amarinei, care îl are ca și concurent pe post pe ex-dinamovistul Matache, Dragan Paulevici, Andrei Nemițanu și Mircea Stupu, jucători cu experiență pe teren mare în ligile inferioare.

Ieri, împotriva Israelului, scor 2-0, a venit rândul lui Paulevici să înscrie. Atacantul care evoluează și în D-Timiș, trecut acum la Deta, a marcat primul său gol ”internațional”, reușită importantă care coroborată cu un autogol al adversarilor a asigurat deja prezența naționalei în sferturi. România mai are un meci cu Spania, joi, ora 22 (Pro X) în grupa B, sferturile încep vineri iar marea finală e programată duminică. Prin ultimul succes echipa antrenată de Marius Mitu a obținut și biletele pentru Mondialul din 2019, care va avea loc în Austria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.