Liber la circulat pe la Coseviţa, pe șoseaua Timișoara – Deva. Lucrările...

Liber la circulat pe la Coseviţa, pe șoseaua Timișoara – Deva. Lucrările au fost finalizate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-32483420">

Drumarii au terminat de pus mixtura asfaltică pe drumul naţional dintre Lugoj şi Deva în zona Coşeviţa, şi-au luat utilajele şi au plecat. După ce timp de câteva luni au fost nevoiţi să suporte traficul lent pentru a putea traversa porţiunea de drum naţional de la ieşirea de pe lotul 2 din autostrada Lugoj – Deva şi până la reintrarea pe autostradă, şoferii vor avea de astăzi un drum mai lin între Coşava şi Coşeviţa.

DRDP a anunţat că reparațiile cu mixtură asfaltică pe suprafețe întinse de pe DN 68A Coșava – Coșevița s-au finalizat astăzi. De pe traseu au fost retraşi muncitorii și utilajele, şi s-au ridicat restricțiile impuse de lucrări. În luna august se va mai interveni cu reparații doar în situații punctuale. „Insistăm cu rugămintea de a circula cu atenţie, întrucât drumul este foarte aglomerat în prezent, şi pe respectarea regulilor de circulație, pentru siguranţa dumneavoastră şi a pasagerilor vehiculelor dumneavoastră”, au mai spus cei de la DRDP Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.