Petre Vlătănescu și-a început ”mandatul”: ”Din păcate lupta noastră este cu banii”....

Petre Vlătănescu și-a început ”mandatul”: ”Din păcate lupta noastră este cu banii”. Lotul lui ACS Poli s-a redus numeric, tinerii joacă pentru a pleca

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli merge la Oradea pentru jocul cu Luceafărul într-o formulă nouă pe banca tehnică. Petre Vlătănescu, antrenor din club, a preluat prima echipă și a observat ”dezastrul” de la seniori. ”Interimarul” nu are niciun închizător de meserie iar jucătorii aduși de Ionel Ganea au început să plece, cu toate acestea Vlătănescu e optimist că va învinge.

Fundașul stânga Bogdan Dumbravă, care a avut evoluții modeste, și Alin Mutu, stopper adus chiar de la Luceafăru, au părăsit-o pe ACS Poli după plecarea ”Ganezului”. Primul ar putea ajunge la SR Brașov. Timișorenii și-au adus in schimb un fundaș argentinian, Rudolf, care se pregătește deja cu echipa, una foarte tânără, și cu găuri destul de vizibile in lot.

Altfel, în dosarul pentru intrarea în solvență depus la Tribunalul Timiș a fost stabilită o ședință pentru data de 31 august.

”Am ajuns într-o conjunctură, din punctul meu de vedere, favorabilă mie, după cinci ani de zile revin să antrenez o echipă de seniori. Trebuie să fac tot posibilul să ajut cât mai bine această echipă. Nimeni nu a venit in momentele grele să o ajute. Am puține emoții acum la început. La Oradea e o echipă tânără, ca a noastră. Probabil va fi un meci de uzură, cine va face probabil cele mai puține greșeli va câștiga”, a declarat Petre Vlătănescu.

Antrenorul a găsit și o echipă cu moralul scăzut, deși în ultimul meci s-a înregistrat o victorie.


”In condițiile in care sunt acum primele aspecte sunt de ordin psihologic. Primul lucru pe care trebuie să-l facă e să joace fotbal, să nu pună in primul rând banul. Ca să poată să plece… Din ce am văzut majoritatea sunt foarte nemulțumiți, dar foarte nemulțumiți! Sper să-i capacitez… Așa am inceput și noi. Mai intâi am jucat, apoi au venit banii. Au plecat toți in condițiile acestea, au rămas cei patrioți, să spun așa. Acum se văd adevărați oameni. Nu se inghesuie nimeni să preia echipa. Eu sunt foarte bun antrenor secund. Ca să pleci de aici trebuie să joci bine, ai o șansă bună să te vadă cineva”, a mai spus Vlătănescu.

”Dimineața eram curios să văd ce echipă am ca să fac pentru sâmbătă. Nu am mijlocași centrali, doi fundași centrali. Cum au gândit oamenii ăștia lotul? L-au gândit bine, dar dacă au plecat vreo patru. Sunt in situația să caut un mijlocaș central defensiv, trebuie să improvizez. Ca să câștig și voi câștiga veți vedea la Oradea. Tot ce am făcut am făcut prin muncă. Dacă ai rezultate rămâi, dacă nu, ceau… când va fi bine probabil va veni altcineva… Din păcate lupta noastră este cu banii”, a conchis fostul fotbalist al Politehnicii. Acesta nu poate miza sâmbătă la Sânmartin nici pe Cristian Melinte, om-cheie în continuare accidentat.

Joacă pentru a pleca

Tinerii lui ACS Poli par dispuși să evolueze în continuare din simplul motiv că se pot remarca la nivelul ligii secunde. ”Sunt foarte bucuros că mi-am făcut treaba (cu Ripi), acum vom avea un meci greu la Oradea, sperăm să ne intoarcem cu trei puncte. Mergem increzători după victorie… I-am văzut cu cei de la ASU, știm tot despre ei. Suntem o echipă tânără, ne cunoaștem intre noi. Acesta e și obiectivul nostru, să ne facem treaba, să ne vadă altcineva. Domnul Ganea ne-a dat încredere, am avut multe de învățat. Am trecut așa, de la extaz la agonie, dar mergem mai departe”, a spus și Cristian Pădurariu, autor a două assist-uri cu Ripensia din postura de jucător intrat pe parcurs.

Partida Luceafărul – ACS Poli se dispută sâmbătă, de la ora 11, în runda a IV-a a Ligii a II-a și nu e televizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.