Noi detalii despre vaporașele de pe Bega. Cum circulă în perioada următoare

Noi detalii despre vaporașele de pe Bega. Cum circulă în perioada următoare

0
DISTRIBUIȚI

vaporasul savoya

Societatea de Transport Public Timișoara a venit, în această dimineață, cu noi precizări cu privire la programul după care circulă vaporașele pe Bega, tot în regim de agrement.

“STPT revine cu o informare pentru timişoreni şi turiştii din Timişoara, în ceea ce priveşte transportul cu vaporaşele pe Canalul Bega.


Astfel, în această perioadă vaporaşele circulă în regim de agrement, în fiecare zi, după cum urmează: în cursul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul orar 13.00 – 21.00; sâmbătă şi duminică se circulă cu începere de la ora 11:00 până la ora 21:00. Îmbarcarea se face în fiecare zi de la pontonul Flora, în Parcul Alpinet”, a informat STPT.

Cele șapte vaporașe au fost cumpărate cu aproximativ două milioane de euro de Primăria Timișoara, în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor Begăi cu bani de la Uniunea Europeană.

Vă reamintim că, la începutul acestei luni, au fost obținute toate avizele necesare pentru ca vaporașele să poată circula pe Bega. Pentru început, până la stabilirea regulilor de navigare pe Bega, vaporașele vor circula în regim de agrement, urmând ca apoi să intre în programul de transport public regular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.