Sediul Colterm din centrul Timișoarei, scos la licitație pentru acoperirea datoriilor companiei...

Sediul Colterm din centrul Timișoarei, scos la licitație pentru acoperirea datoriilor companiei de termoficare. Care este prețul de pornire

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de termoficare Colterm SA, unde Consiliul Local Timișoara este acționar 100%, riscă să rămână fără sediul din centrul municipiului, care a fost scos la licitație la solicitarea E.ON Energie România SA, care are de recuperat peste 15 milioane de lei, reprezentând debite neachitate și penalități de întârziere pentru gazul livrat în ultimii ani.


În baza sentințelor definitive, E.ON a solicitat societății de executori judecătorești Jurchescu Cristian Mihai și Asociații recuperarea tuturor sumelor și scoaterea la vânzare a imobilelor pe care era pusă ipotecă.

Conform publicației de vânzare, s-a scos la licitație două terenuri de 244 mp și 104 mp de pe strada Piatra Craiului și cele două clădiri construite pe acestea. Una dintre acestea, cu parter, etaj și mansardă, este unul dintre sediile Colterm. Imobilele sunt în zona zero a Timișoarei, în spatele clădirilor din Piața Operei.

Prețul de începere a licitației a fost stabilit la 3.255.855 lei, echivalentul a 697.000 euro, la care se adaugă TVA. Ambele imobile vor fi vândute la pachet, conform solicitării E.ON. Participanții trebuie să depună o garanție de 10% din valoarea stabilită pentru începerea licitației. Licitația va avea loc în 11 septembrie, la ora 10, la sediul societății de executori pe strada Paul Chinezu, nr.1, ap.4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.