Demolarea baricadei din Calea Martirilor, amânată. Când se închide traficul în intersecţie...

Demolarea baricadei din Calea Martirilor, amânată. Când se închide traficul în intersecţie FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

Se fac ultimele pregătiri pentru ca baricada din Calea Martirilor să poată fi demolată. Nicolae Robu anunța, vineri, că cel mai probabil traficul rutier la intersecția str. Mareșal Prezan cu Calea Girocului ar urma să fie închis de marți. Ulterior, reprezentanții primăriei s-au răzgândit.

De această dată, primarul anunţă că poarta de intrare în oraș va dispărea joi, astfel că pentru una sau două zile traficul va fi complet închis.

„Se lucrează în intersecția str. Mareșal Constantin Prezan cu Calea Martirilor, se fac ultimele operații. De ieri se pregătește demolarea acelei porți de intrare în oraș. Este o operație dificilă, se fac toate pregătirile și azi, și probabil pe tot parcursul zilei de mâine. Estimăm că joi vom fi în stadiul în care vom putea face demolarea efectivă. Asta este estimarea specialiștilor care se ocupă de demolare. Le-am spus să ia toate măsurile necesare, astfel încât demolarea să se facă în siguranță”, a explicat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, începând de joi, traficul va fi complet închis în intersecție, pe ambele sensuri.


Edilul estimează că baricada ar urma să fie demolată într-o zi sau două.

“De joi se închide traficul rutier pe tot parcursul operațiunilor de demolare, sper ca lucrurile să meagă bine și să se termine demolarea într-o zi, dacă nu, în două zile. Nu va fi voie în intersecție pe ambele sensuri, trecerea pe sub acea poartă va fi interzisă”, a detaliat Nicolae Robu.

Lucrările de pe Calea Martirilor au început în urmă cu doi ani, iar întreaga investiție se ridică la aproape zece milioane de lei, bani din bugetul Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.