SCM Politehnica rămâne neînvinsă în noul sezon. Handbalitșii alb-violeți au remizat la...

SCM Politehnica rămâne neînvinsă în noul sezon. Handbalitșii alb-violeți au remizat la Călărași după un meci foarte strâns

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica și Dunărea Călărași au oferit un duel palpitant în runda a 4-a a Ligii Zimbrilor. Alb-violeții au condus și au fost conduși la capătul unui joc strâns în care până la urmă se poate declara echipa mai mulțumită cu remiza, scor 27-27.

SCM Poli a mers la Călărași cu speranțe, așteptându-se însă la un meci greu, dar și fără un ”obișnuit” al echipei din ultimii ani. Andrei Santeiu s-a despărțit de alb-violeți după mai bine de cinci ani de zile.

După un start echilibrat, timișorenii au fost primii care s-au desprins pe tabelă. Dar când au ajuns la zece goluri marcate Sadoveac și compania au început să cedeze teren iar finalul primei reprize a aparținut gazdelor de la AHC Dunărea. Aceasta a condus cu patru goluri (14-10), dar elevii lui Pero Milosevic au ținut aproape iar la pauză diferența dintre cele două era de un singur gol.


Intervențiile lui Kocic și reușitele în forță ale lui Dragas au fost punctele forte ale bănățenilor.

Echilibru a fost și la reluare, oaspeții reușind rapid egalarea. Susținuți de public, călărășenii au reușit apoi să mențină un avantaj de două goluri, grație și intervențiilor portarului Rusu. 24-22 pentru Dunărea era scorul când mai erau 12 minute din meci. Suspansul s-a menținut după ce Sadoveac a redus diferența la un singur gol cu mai bine de opt minute rămase din joc în urma unui nou 7 metri. Iar peste două minute același Dragas aduce, în mod specific, egalarea, cu o reluare puternică sub bară. Finalul a fost pe contre, cu gazdele având de multe ori golul în plus. 27-26 pentru gazde era scorul când mai erau doar două minute din joc. Sadoveac a adus apoi egalarea cu mai puțin de un minut rămas pe ceas.

S-a încheiat 27-27 în ciuda ultimelor forțări din partea ambelor adversare. SCM Poli are două victorii și două remize în acest început de campionat. Dunărea rămâne mai jos, având o victorie, două remize și un eșec.

Dunărea (marcatori): Radojkovic 8 goluri, G. Bujor 4, Vartic 4, Dospinescu 3, Hanțaru 3, Gurkovski 2, Pejovic 1, Broască 1, Nosrati 1.

SCM Poli (marcatori): Dragas 8 goluri, Sadoveac 5, Fenici 4, Pribanic 3, Cîmpan 3, Milosevic 2, Marjanovic 2.

Pentru SCM Politehnica urmează duelul de tradiție cu Minaur Baia Mare de pe teren propriu, meci programat sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.