Grupare ce se ocupa cu trafic de droguri de mare risc, destructurată...

Grupare ce se ocupa cu trafic de droguri de mare risc, destructurată de procurorii DIICOT

0
DISTRIBUIȚI
O grupare specializată în traficul de drogul de mare risc, care-şi desfăşura activitatea ilegală în vestul ţării, a fost destructurată de procurorii DIICOT Arad. Unul dintre traficanţi a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să vândă 105 de comprimate de MDMA.
La operaţiune au luat parte şi poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sprijiniţi de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, care au descins la domiciliul bărbatului de 41 de ani, din Vladimirescu, prins în flagrant în 24 septembrie.


Oamenii legii au descoperit în casă alte 186 de pastile MDMA, 80 de grame de praf MDMA şi două folii cu masă vegetală verde.
Potrivit site-ului aradon.ro, investigaţiile au scos la iveală faptul că bărbatul, alături de alţi tineri, formau o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc. Traficanţii de droguri vindeau marfa adusă din Olanda în tot judeţul Arad, după ce drogurile ajungeau ilegal în România, cu diferite mijloace de transport.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind ulterior arestat pentru 30 de zile, pentru trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată și trafic internațional de droguri de mare risc în formă continuată”, se arată într-un comunicat de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Arad, transmite sursa menţionată anterior.

MDMA este o substanță psihoactivă. Este întâlnită de obicei sub formă de tablete sau capsule numite Ecstasy, ce pot conține – de asemenea – și alte substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.