La ordinul primarului Robu, Societatea de Transport Public Timișoara se va numi...

La ordinul primarului Robu, Societatea de Transport Public Timișoara se va numi și RATT. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

Nu este directorul Societății de Transport Public Timișoara, dar de când Sorin Supuran a fost zburat din funcția de director general interimar, nu de puține ori primarul Robu a decis ce se întâmplă în cadrul STPT. Acest lucru s-a întâmplat și în ultima ședință a Adunării Generale a Acționarilor (AGA) a STPT, ieri, când pe ordinea de zi s-a aflat un punct care prevedea “aprobarea modificării abreviatului STPT în STPT-RATT din Actul Constitutiv”.

Înainte ca punctul să fie supus votului, Nicu Bitea, actualul director general interimar al STPT, a explicat că “lumea s-a obișnuit să spună RATT și de aceea ar fi bine să adăugăm și această abreviere”.


De altfel, deși nu face parte din AGA, ci doar din Consiliul de Administrație al STPT, Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Robu, a luat cuvântul pentru a preciza că “am vorbit cu domnul primar și ar fi bine să rămână și abrevierea de RATT, sigla RATT este deja pe vaporașe”.

În final, punctul cu privire la modificarea abreviatului STPT în STPT-RATT a fost aprobat.

“Adunarea Generală a Acționarilor a STPT a decis, în ședința ordinară, ca la denumirea STPT să fie adăugată și vechea denumire – RATT. Doar inițialele, având în vedere faptul că populația municipiului Timișoara și cetățenii județului Timiș încă nu sunt familiarizați total cu actuala denumire a societății noastre. În aceste condiții, s-a optat și pentru această variantă, tocmai pentru ca lumea, și instituțiile publice, și toți cei care sunt interesați de societatea noastră să știe despre cine este vorba. Prin urmare, denumirea RATT va rămâne în stații, și pe mijloacele de transport în comun, și pe vaporașe, practic, pe toate categoriile de mijloace de transport în comun pe care societatea le are”, ne-a explicat Nicu Bitea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.