Peste 200.000 de lei pentru întreținerea spațiilor verzi la Bastion sau parcul...

Peste 200.000 de lei pentru întreținerea spațiilor verzi la Bastion sau parcul industrial, alocați de Consiliul Județean Timiș

1
DISTRIBUIȚI

bastion

Consiliul Județean Timiș este dispus să aloce aproape 200.000 de lei, fără TVA, pentru întreținerea spațiilor verzi, timp de două luni, la patru obiective. Este vorba de Bastionul Theresia, Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara, fosta cazarmă din Giroc și un teren de pe Calea Timișorii, nr. 55, aflat tot în Giroc.

În acest sens, în următoarea ședință de consiliu județean, care va avea loc în 27 septembrie, aleșii județeni vor avea pe masă un proiect de hotărâre privind “aprobarea atribuirii contractului pentru servicii de întreținere a unor spații verzi de pe domeniul public și privat al județului Timiș, de către Consiliul Județean Timiș, în calitate de autoritate contractantă, către Societatea Service Cons Prest SRL”.

Potrivit documentației care însoțește proiectul de hotărâre, serviciile de întreținere a spațiilor verzi pentru cele patru patru imobile vor fi atribuite direct companiei, în condițiile în care CJ Timiș împreună cu Direcția de Prestări Servicii sunt asociați ai Service Cons Prest.


CJ Timiș are o cotă de participare de 10%, iar Direcția de Prestări Servicii – 90%.

Perioada de derulare a contractului va fi de două luni, între 1 octombrie și 30 noiembrie.

“Lucrările ce urmează a fi executate se referă la: cosirea mecanizată a ierbii, respectiv a gazonului; strângerea în grămezi, cu grebla, în zona de lucru, asigurarea încărcării în mijloacele de transport și a transportului în vederea eliminării finale a deșeurilor vegetale; tăierile de corecție a ramurilor copacilor, cu foarfeca sau cu fierăstrăul, în vederea toaletării și formării coroanei; evacuarea ramurilor tăiate la marginea zonei de lucru; strângerea și încărcarea lor în mijloacele de transport și a transportului în vederea eliminării finale a deșeurilor; stropirea cu substanțe chimice de combatere a buruienilor; verificarea și întreținerea sistemului de irigare, în cazul Bastionului Theresia”, scrie în proiectul de hotărâre.

1 COMENTARIU

  1. 25000 de euro pe luna, o suma imensa…la bastion 2 oameni intr-o zi nu au ce face, la parcul industrial, este doar iarba, cazarma…nu stiu sincer ce a mai ramas acolo, iar la nr.55 pare un teren privat.

    Deci in toate locatiile…daca platesti cu 3000 ron 5 oameni , sa munceasca o luna…sunt aprox. 3500 euro…x 2 luni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.