Ripensia Timişoara, la câteva minute de marea surpriză. Roş-galbenii au remizat la...

Ripensia Timişoara, la câteva minute de marea surpriză. Roş-galbenii au remizat la Snagov după despărţirea de Urican

0
DISTRIBUIȚI

FC Ripensia a obţinut un punct pe terenul Snagovului, liderul Ligii a II-a înaintea acestui weekend. Roş-galbenii au deschis surprinzător scorul prin Adrian Ungureanu şi au condus la pauză, dar s-a încheiat 1-1 după ce Dănălache a egalat pe final dintr-un penalty obţinut tot de el.

Roş-galbenii păreau aproape victime sigure pe terenul liderului, ţinând cont de ultimele rezultate şi modificările importante din această săptămână. „Interimarul” Radu Suciu a întărit însă defensiva şi Sportul nu a putut marca în prima repriză. Mai mult, Ungureanu şi Monea au tras primul semnal de alarmă la poarta lui Iacob.


Primul a şutat de la distanţă, portarul a respins în faţă dar Monea nu a reuşit să reia în plasă. După un joc destul de echilibrat de-a lungul reprizei timişorenii aveau să deschidă scorul în minutul 45. Adrian Ungureanu găseşte de această dată ţinta de la distanţă, reuşind un gol spectaculos în care mingea a atins şi bara în zona vinclului.

„Ripi” a avut şi noroc în partea secundă. În minutul 51 gazdele au beneficiat de un penalty, dar Elek a irosit şansa egalării de la punctul cu var şi a fost schimbat după cinci minute. În minutul 59 un alt ex-vestic, Hlistei s-a trezit cu o minge în şase metri, dar a fost surprins şi a înălţat balonul peste transversală. Tot dintr-un penalty însă gazdele au reuşit în cele din urmă egalarea. Marius Toma a comis un fault în careu iar Dănălache nu l-a copiat pe cel pe care l-a înlocuit şi a făcut 1-1 când mai erau doar două minute de joc.

S-a încheiat 1-1, un rezultat pozitiv pentru „Ripi” după despărţirea de Ciprian Urican, dar frustrant pentru roş-galbeni prin felul în care s-a conturat. Gazdele pierd primul loc, în timp ce timişorenii acumulează cinci puncte după şase runde.

Sportul Snagov: Iacob – Vlădoiu, Lică, F. Ilie, Stancu – Valentin Bărbulescu (cpt.), Costache (67 Vlad Bărbulescu) – Borţoneanu, Buia, Hlistei – Elek (57 Dănălache). Antrenor: Laszlo Balint

FC Ripensia: Păduraru – A. Popa, Străuţ, M. Toma, C. Toma (cpt.) – Burdeţ, Stoi (90+4 Apro) – Monea, Anghelina (73 Zaluschi), Ungureanu (80 Bădăuţă) – Dumiter. Antrenor: Radu Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.