Zboruri suplimentare Timişoara – Bucureşti, începând din octombrie. Vezi lista completă a...

Zboruri suplimentare Timişoara – Bucureşti, începând din octombrie. Vezi lista completă a curselor de pe aeroportul „Traian Vuia”

0
DISTRIBUIȚI

Timişorenii vor avea la dispoziţie, odată cu noul orar de iarnă, şase noi curse aeriene spre Bucureşti, adăugate celor deja existente. Din 28 octombrie, compania Ryanair va avea un total de 16 curse/săptămână, pe această rută. Acestora li se adaugă cele 28 de curse operate de compania naţională Tarom.

Compania aeriană Ryanair introduce, din octombrie, patru zboruri suplimentare București-Timișoara și retur, iar compania aeriană Tarom – două zboruri suplimentare. În prezent, Ryanair operează 12 zboruri săptămânale, câte două zboruri în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri şi duminică. Din 28 octombrie, Ryanair va opera 16 zboruri săptămânale. În zilele de luni și vineri vor fi operate câte 3 zboruri/zi, iar în celelalte zile (inclusiv sâmbătă) – câte două zboruri/zi. Compania aeriană Tarom va introduce două zboruri suplimentare, în zilele de miercuri și vineri, astfel încât va ajunge, în timpul sezonului de iarnă, la 28 de zboruri săptămânale.

”Destinația București este pe primul loc în topul celor mai căutate destinații din Timișoara, aproximativ 25% dintre pasagerii care călătoresc la sau spre Timișoara aleg această destinație.


În primele 8 luni ale acestui an, 259.000 de pasageri au călătorit pe această rută, dintr-un total de 1.016.521 pasageri. Pe următoarele locuri se află destinațiile Bergamo, Munchen și Londra”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

La cele 16 curse săptămânale puse la dispoziție de compania Ryanair se vor adăuga cele 28 de curse săptămânale spre și dinspre București, oferite de compania Tarom, astfel că, în total, începând din octombrie, vor fi disponibile 44 de curse săptămânale spre și dinspre București Otopeni, cu o frecvență cuprinsă între 5 zboruri pe zi (sâmbătă și duminică) și 8 zboruri pe zi (miercuri).

Iată lista completă a curselor pe ruta Bucureşti:

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.