Asociația TM2021, sediu în centrul Timișoarei. Ce proiect vor vota aleșii locali

Asociația TM2021, sediu în centrul Timișoarei. Ce proiect vor vota aleșii locali

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană va avea sediu chiar în centrul orașului. În următoarea ședință a Consiliului Local Timișoara, va fi supus votului un proiect de hotărâre privind „atribuirea în folosință gratuită cu contract de comodat, pe o perioada de 5 ani, către Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, a spațiului situat în Timișoara, str.


Alba Iulia, nr.2”.

Spațiul se află în Palatul Culturii, la parter, cu intrare din str. Alba Iulia, și va fi folosit cu destinația de sediu al Asociației TM2021. În raportul de specialitate care însoțește proiectul de hotărâre se arată că spațiul deținut de Primăria Timișoara are o suprafață de 74 mp. Jumătate din suprafață a fost atribuită, în baza unei Hotărâri de Consiliu Local din februarie 2013, cu contract de comodat, Asociației TM2021, iar cealaltă jumătate era folosită de către Atelierul de Urbanism al Instituției Arhitect șef din cadrul Direcției Urbanism a primăriei.

Contractul de comodat a expirat în primăvara acestui an, iar în urmă cu două zile, Asociația TM2021 a solicitat atribuirea cu titlu gratuit pentru sediu a întregului spațiu de 74 mp, aflat pe str. Alba Iulia. Asta în condițiile în care cealaltă jumătate nu mai este utilizată de către Atelierul de Urbanism.

Din 2014 și până în prezent, Asociația TM2021 își desfășoară activitatea într-un spațiu de peste 600 de metri pătrați, aflat în Bastionul Theresia, pe care l-a primit de la Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.