Bătaie între tineri cu crengi rupte dintr-un copac, în Complexul Studențesc din...

Bătaie între tineri cu crengi rupte dintr-un copac, în Complexul Studențesc din Timișoara. Motivul pentru care s-au luat la harță

0
DISTRIBUIȚI

complexul studentesc

A fost scandal, aseară, în Complexul Studențesc. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, trei tineri, cu vârste între 26 și 31 de ani, s-au bătut chiar și cu bețe rupte dintr-un copac. Cei trei s-au luat la harță după ce un tânăr ar fi atins-o “indecent” pe iubita altui individ implicat în scandal.

“Polițiștii locali aflați în patrulare seara trecută, în Complexul Studențesc, au intervenit, în jurul orei 20.00, la aplanarea unui scandal izbucnit între mai mulți tineri în fața unui magazin din campus.


Este vorba despre trei persoane, M.E., de 31 de ani, din localitatea Izvorul Bârzei – Mehedinți, M.I., de 26 de ani, din Timișoara, și B.D., de 27 de ani, din Strehaia – Mehedinți, care s-au bătut pentru că primul dintre aceștia ar fi atins-o indecent pe iubita celui de-al doilea, cei implicați rupând apoi bețe dintr-un copac și aplicându-și lovituri la nivelul feței. Primul dintre cei menționați a fost surprins lovind în mod repetat și un coș de gunoi de pe Aleea Studenților, motiv pentru care a fost și sancționat cu amendă de 2.000 lei, conform HCL 371/2007 modificată”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Cei trei scandalagii au fost predați polițiștilor de la Secția 2, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Conform reprezentanților Poliției Locale Timișoara, de la începutul acestui an, au fost aplicate 47 de amenzi în perimetrul Complexului Studențesc pentru diverse fapte, precum consum de alcool pe domeniul public, provocare de scandal, abandonare de deșeuri sau parcări neregulamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.