Flavius Biea va boxa cu un tânăr venezuelean pentru centura IBA inter-continentală....

Flavius Biea va boxa cu un tânăr venezuelean pentru centura IBA inter-continentală. Unde se pregătește pentru Gala Campionilor de la Arad

0
DISTRIBUIȚI

Pugilistul din Timișoara revine in ring pentru un premiu important la profesioniști, centrua IBA inter-continentală. Flavius Biea va boxa contra venezueleanului Yeison Gonzalez in cea de-a doua ediție a Galei Campionilor de la Arad, programată la mijlocul lunii viitoare.

Gonzalez (20 de ani), din Venezuela, a inregistrat până acum 11 victorii și o singură infrângere la profesioniști. „Este un adversar tânăr, dornic să câştige, dar cred că experienţa mea îşi va spune cuvântul.


Este dreptaci, n-a mai boxat în Europa, doar în Venezuela şi în Mexic”
, a spus Flavius Biea despre adversarul său.

Tot in gala de la Arad vor mai boxa românii: Alexandru Jur, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc, Eduard Gafenco şi Florin Cardoş.

Pentru a pregăti cât mai bine această luptă, Biea (29 de ani) va efectua un nou cantonament in Marea Britanie. El se va pregăti timp de zece zile la All Stars Boxing Gym, sală unde se antrenează și un sportiv legitimat la Maywheather Promotions. Plecarea este programată vineri. ”În Anglia voi face trei sparring-uri şi palmare. Acest cantonament mă va ajuta să intru mai bine in categorie”, a punctat Flavius Biea.

Gala Campionilor 2018 va avea loc pe 17 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Arad, și va fi transmisă pe Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.