Fuego şi Benone Sinulescu concertează la Timişoara de Ziua Pensionarilor

Fuego şi Benone Sinulescu concertează la Timişoara de Ziua Pensionarilor

1
DISTRIBUIȚI

Primăria îi aduce la Timişoara pe Fuego şi Benone Sinulescu să le cânte vârstnicilor de Ziua Pensionarilor.

„Intitulat generic Ziua Pensionarilor, evenimentul se va derula duminică, 14 octombrie, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara, începând cu ora 16.00 şi va aduce pe scenă atât artiştii Asociaţiei Seniorilor din Timişoara (corul Tinereţe fără bătrâneţe, formaţia de dansuri populare, trupa de teatru), cât şi nume consacrate ale scenei timişorene şi nu numai.


Astfel, alături de Ansamblul Timişul al Casei de Cultură din Timişoara vor susţine recitaluri Florin Pistrilă, Zorica Savu, Carmen Biruescu, Cornel Brici şi Sandy Tatarici. Va completa acest tablou artistic inegalabilul Benone Sinulescu, pentru ca momentul final să aparţină invitatului special Fuego”, a informat Primăria Timișoara.

Accesul în sală se va face pe bază de invitaţii, care se găsesc la Casa de Cultură din Timişoara (str. Miron Costin. nr. 2 – Piaţa Maria) şi la casieria sălii Capitol.

1 COMENTARIU

  1. Cu siguranta va fi un eveniment indragit de foarte multi oameni. Consider ca nea Beni a oferit foarte multe muzicii romanesti, fiind foarte apreciat din acest punct de vedere. Eu citesc informatii despre acest artist si sunt impresionat de cariera sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.