Horațiu Rada, voluntar din partea mediului local de afaceri în Asociația TM2021....

Horațiu Rada, voluntar din partea mediului local de afaceri în Asociația TM2021. Ce-și propune să facă

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai importanți antreprenori din județul Timiș ocupă o funcție importantă în cadrul Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021. Este vorba de Horațiu Rada, director general Cons Electrificare Instal și director executiv al Aura Mineral Water, care, recent, a fost ales în board-ul de conducere al asociației ca voluntar din partea mediului local de afaceri.

„Este o deosebită onoare, dar este și o mare responsabilitate pentru mine alegerea în Board-ul de conducere al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, ca voluntar din partea mediului local de afaceri.


Nu voi înșira aici o listă cu ce am de gând să fac, ci vă spun cu sinceritate, intenția mea este ca atunci când vom trage linie să fie cu profit maxim pentru proiect și pentru oraș. Știu că trebuie să ne implicăm mai activ, știu că putem face asta și știu că toți avem de câștigat la final. Mulțumesc pentru încredere! Munca a început deja, doar că de acum va fi vizibilă și asumată”, a declarat Horațiu Rada.

Simona Neumann, directorul Asociației TM2021, a anunțat, la sfârșitul lui septembrie, că se va face o nouă Adunare Generală în această lună, astfel că asociația va fi restructurată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.