Informatica Timişoara a obţinut doar o remiză în „decisivul” cu Bielsko-Biala. Polonezii...

Informatica Timişoara a obţinut doar o remiză în „decisivul” cu Bielsko-Biala. Polonezii s-au calificat în runda de elită a Ligii Campionilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Informatica Timişoara

Campioana României la futsal nu a fost departe de o performanţă importantă pe plan continental. Participantă în premieră în Liga Campionilor, Informatica Timişoara nu a reuşit să facă pasul şi către Elite Round-ul competiţiei. Bănăţenii pregătiţi de Robert Lupu aveau nevoie de un succes astăzi cu Rekord Bielsko-Biala, dar jocul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1).

Informatica avea nevoie neapărat de victorie cu liderul grupei 7 pentru a avansa în Elite Round, dar duelul cu polonezii nu a început bine pentru bănăţeni, care au încasat gol devreme.


În minutul 5 Kubik a recepţionat un balon pe care l-a trimis în cros iar Iancu nu a reuşit să devieze şutul, balonul sărind sus la colţul lung în plasă. Pe finalul reprizei egalarea putea veni de la Ruxandari (min. 17), al cărui şut pe jos a nimerit bara din stânga lui Nawrat.

În repriza secundă Informatica a continuat atacurile, „verzii” la Bielsko-Biala preferând să stea mai mult cutie. În minutul 33 a avut loc ratarea meciului. Savio, din câţiva metri, după un assist de la Lupu, a trimis slab de lângă bară. Ghinionul a continuat pentru braziliano-român, care s-a accidentat un minut mai târziu şi a ieşit dus pe braţe de pe parchet. Pe final campioana României a atacat cu portar-jucător, Mimi Stoica îndeplinind acest rol, dar mai degrabă a avut de lucru în faţa porţii, vizată de polonezi după recuperarea balonului. Până la urmă golul a venit, dar târziu, cu 65 de secunde înaintea expirăririi timpului, când şutul lui Ovsyannikov a intrat „pe sub” portar. Informatica nu a mai reuşit însă să reia balonul periculos pe poarta polonezilor în ultimele secunde.

Doar prima clasată din grupă avansează din Main Round în Elite, astfel că celălalt joc de azi, dintre nemţii de la Hohenstein-Ernstthal şi gazda Nikars Riga e doar pentru palmares.

Informatica Timişoara: Iancu – Stoica, Lupu, Bondar, Ovsyannikov. Au mai intrat: Deco, Savio, Ruxandari, Pedrinho. Antrenor: Robert Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.