Se pregăteşte ediţia de toamnă a Salonului Industriei Uşoare

Se pregăteşte ediţia de toamnă a Salonului Industriei Uşoare

0
DISTRIBUIȚI

salonul industriei usoare

CCIAT pregăteşte o nouă ediţie, de toamnă, pentru Salonul Industriei Uşoare. Peste 50 de producători şi comercianţi vor oferi vizitatorilor articole de sezon la preţuri bune.

Calendarul expozițional al CCIA Timiș pe Semestrul II continuă cu ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, care se desfășoară în perioada 10 – 14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri.


Timp de cinci zile, peste 50 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste. Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele.

Programul de vizitare va fi de miercuri până sâmbătă, orele 10 – 20, respectiv duminică,  între 10 – 18. Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.