Studenţii politehnişti, ajutaţi de Google să dezvolte afaceri inovatoare

Studenţii politehnişti, ajutaţi de Google să dezvolte afaceri inovatoare

0
DISTRIBUIȚI

Studenţii care vor să dezvolte afaceri vor fi ajutaţi să performeze de cei de la Google, în cadrul hubului digital deschis de americani la Universitatea Politehnica din Timişoara.

Primul Atelier Digital Google deschis într-o universitate tehnică din România a fost inaugurat în primăvara acestui an, la Facultatea de Management în Producție și Transporturi a Universității Politehnica Timișoara. Încă de atunci, organizatorii anunțau că în acest HUB vor fi desfășurate cursuri de programare și suport pentru studenții UPT care vor să dezvolte start-up-uri în domeniul tehnic.

Acum, studenții UPT interesați să învețe gratuit, de la colaboratorii Google, programare Java și Android, se pot înscrie până pe 28 octombrie la Atelierul Digital Google pentru Programatori.


Vor exista trei cursuri: JAVA începător, ANDROID începător și ANDROID avansat. Cursurile se vor desfășura pe parcursul a 10 săptămâni, sub forma unor module de câte trei ore. Înscrierile se pot face AICI.

De asemenea, studenții care doresc să lanseze și să pornească start-up-uri tech vor beneficia gratuit, prin intermediul programului Start-up incubator, tot în cadrul Atelierului Digital Google de la UPT, de spațiu de co-working, mentorat și evenimente tip Demo-day, dar şi de suport și sesiuni individuale de mentorat pentru identificarea oportunităților de creștere ale start-up-ului.

Mai multe informații pot fi găsite online, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.