Apare un patinoar privat în Piața Libertății. Nicolae Robu nu a dorit...

Apare un patinoar privat în Piața Libertății. Nicolae Robu nu a dorit să spună cum a fost selectată firma

0
DISTRIBUIȚI

patinoar libertatii

Patinoarul sintetic din Parcul Copiilor, o investiție care se ridică la 440.000 de lei, bani din bugetul local al Primăriei Timișoara, a fost dat uitării. În schimb, va apărea un alt patinoar cu gheață chiar în centrul Timișoarei, în Piața Libertății. De data aceasta, vorbim de un patinoar privat, cu o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați, montat pe domeniul public. Însă, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, Nicolae Robu nu a dorit să explice cum a fost selectată firma care a realizat patinoarul.

„S-a făcut ceea ce s-a considerat că trebuie făcut, conform legii, evident.


Numai în anumite minți cu fise se întâmplă lucrurile altfel decât conform legii”, a precizat Nicolae Robu, atunci când a fost întrebat dacă s-a făcut o selecție de oferte în ceea ce privește patinoarul.

De asemenea, primarul Timișoarei nu a știut să explice cât plătește firma pentru a realiza patinoarul în Piața Libertății. „Îi permitem să se instaleze acolo și va plăti și utilitățile. Deocamdată, pentru patinoarul din Parcul Copiilor nu avem o soluție, dar vom încerca să îl punem în valoare. Locația este nepotrivită, tehnic el este funcțional, realizat cu tehnologii folosite și în alte părți. Însă locația nu a fost bine aleasă și nu a avut clienți, chiar și în regim privat am încercat să îl folosim. O să perseverăm, este un care care e păcat să nu fie folosit, dar probabil în altă locație”, a afirmat Nicolae Robu.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, persoanele care doresc să se dea cu patinele trebuie să plătească 15 lei pe zi, de luni până joi, și 20 de lei pe zi, de vineri până duminică. Patinele se pot închiria în schimbul sumei de 15 lei pe zi.

Cel mai probabil, patinoarul din Piața Libertății va fi inaugurat în data de 1 Decembrie, când se deschide oficial și Târgul de Crăciun. Tot de Ziua Națională a României va fi aprins și iluminatul festiv de sărbători. Seara se va încheia cu concerte susține de Ștefan Bănică Junior, Alexandra Stan și Bosquito, și cu un foc de artificii.

Bradul de Crăciun urmează să fie instalat în Piața Operei joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.