ASU Politehnica, la al treilea eşec consecutiv. „Băieţii în ghete” au cedat...

ASU Politehnica, la al treilea eşec consecutiv. „Băieţii în ghete” au cedat cu Snagov după ce au deschis scorul. „Se îngroaşă gluma” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ASU Politehnica nu a reuşit să câştige punct nici cu cealaltă ilfoveană din fruntea eşalonului. A fost un 1-2 cu Sportul Snagov după ce „Băieţii în ghete” au deschis scorul devreme prin Dănuţ Bilia. Oaspeţii au revenit rapid pe tabelă chiar prin autogolul fundaşului alb-violet şi s-au impus prin reuşita lui Dragoş Huiban, venită tot în prima repriză.

Pe un „Oval” tot mai rece ASU Poli nu a început rău cu favorita Snagov. Era minutul 10 când Bilia l-a învins pe Iacob pentru că zidul din faţa portarului oaspete a ales să sară la „libera” acordată după un fault în faţa careului la Plămadă. Fază la care timişorenii au cerut chiar eliminarea lui Lică. Desfăşurarea ulterioară a jocului a fost total potrivnică gazdelor. După o altă şansă a lui Plămadă două minute mai târziu, echipa mai puternică, fizic şi tehnic, s-a impus. Mai întâi o recentrare a lui Huiban după un corner a fost reluată cu capul de Hlistei în faţa porţii, de unde Bilia a trimis neglijent în propria poartă în minutul 15. Peste niciun sfert de oră Snagovul era deja pe plus. De această dată a fost un gol mai „curat”, dar şi inedit. Huiban a profitat de marcajul larg şi a trimis cu exteriorul, surprinzându-l pe Murariu deşi se afla într-un unghi care recomanda centrarea.

La fel ca în alte jocuri minutele 15-45 s-au dovedit „moarte” pentru elevii lui Cosmin Petruescu. La reluare echipa alb-violetă s-a prezentat cu două feţe noi. Murariu, care ar fi acuzat şi ceva probleme medicale, şi „palidul” Vidrăsan le-au făcut loc lui Dalin Munteanu, aflat la debut, şi lui Velici pentru un plus ofensiv. Primul a avut câteva intervenţii sigure, în timp ce al doilea a avut o fază fixă la care l-a remarcat pe Iacob (min. 60). O altă şansă cât de cât notabilă a avut Schieb, la o minge care a ajuns la el cu noroc în careu, dar „aripa” fără multe meciuri în picioare a trimis doar în plasa laterală dintr-un unghi uşor închis.

ASU Poli a pierdut din nou şi mai coboară un loc pe scara ierarhiei B-ului. Următorul meci, la Baloteşti, poate indica dacă a fost o perioadă mai proastă sau „Băieţii” „Conferenţiarului” vor să se alăture concitadinelor în subsol. Snagovul nu a rata în schimb oportunitatea de a reveni pe poziţie promovabilă, locul 2.

ASU Politehnica: Murariu (46, D. Munteanu) – Bilia, Mera (cpt.), Coadă, Cojocaru – Lazea, Vidrăsan (46, Velici), Poparadu – Schieb, Bozian (75, C. Popescu), Plămadă. Pe bancă: Cherecheș, Ghinescu, Miholca, Nicolescu. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Sportul Snagov: F. Iacob – Vlădoiu, V. Lică, Fl. Ilie, Oanea (80, Gîţ) – V. Bărbulescu (cpt.), B. Stancu – Ioniță (85, D. Buia), Borțoneanu, Hlistei (90+1, L. Ion) – Huiban. Antrenor: Laszlo Balint.

Petruescu: „O seară nu tocmai bună”

„O seară nu tocmai bună pentru noi, dacă ne raportăm la rezultat. În ciuda faptului că am deschis scorul. Apoi am făcut două greşeli inexplicabile. Pe posesia noastră am dat posibilitatea adversarilor să aibă două cornere. Ştiam că sunt redutabili la astfel de faze. Dar, din păcate pentru noi, plusul de talie, şi de experienţă, şi-a spus cuvântul. Au câştigat şi etapa trecută pe două cornere şi cu ACS la fel. Îi felicităm pentru rezultat, deşi nu ne place să o recunoaştem, trebuie să admitem că azi Sportul Snagov a fost mai bună decât noi. Din păcate am avut şi probleme de efectiv… dar nu caut scuze, aşteptam mai mult de la acest joc. Sper să ne revanşăm în etapa viitoare, că altfel cred că se îngroaşă gluma. Se apropie echipele din spate, acumulează puncte, chiar dacă de la noi până la linie sunt şase puncte. De la opt la ultimele locuri se poate întâmpla orice…”, a declarat Cosmin Petruescu, „principalul” lui ASU Politehnica. „Aş remarca debutul lui Dalin Munteanu… Poparadu şi Marvin au prins şi ei 90 de minute după accidentări şi minutele prinse de Călin Popescu”, a precizat „Conferenţiarul” despre aspectele pozitive ale jocului.

„Cred că e o victorie meritată.


Ştiam că o să jucăm împotriva unui adversar dificil, care a pus presiune pe noi, dar am absorbit-o bine. Cred că puteam să închidem jocul mai repede, după ce am primit gol devreme, pe o greşeală de poziţionare a venit acel gol din lovitură liberă. Am întors repede rezultatul şi puteam să mai marcăm prin Hlistei şi Fl. Ilie. Felicit jucătorii, rezultatele muncii se văd. Am reuşit după o perioadă lungă să câştigăm în deplasare, veneam după două înfrângeri, una dureroasă la Chindia în deplasare. Mă bucur că au avut atitudine bună, au fost determinaţi… Echipa a arătat că a venit să câştige, vedem ce se va întâmpla”, a spus şi Laszlo Balint, tehnicianul Snagovului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.