Informatica Timişoara a încheiat turul Ligii I cu un un nou succes...

Informatica Timişoara a încheiat turul Ligii I cu un un nou succes la scor. Campioana s-a impus la Buzău

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timişoara a încheiat turul ediţiei 2018-19 a Ligii I la futsal cu un succes clar la Buzău, scor 8-1 cu SCM Gloria. În mod surprinzător gazdele au marcat primii, dar elevii lui Robert Lupu nu s-au pierdut cu firea şi au replicat rapid. Ucraineanul Dennys Ovsyannikov a fost omul meciului, prin „tripla” marcată.

Fără Savio, operat recent la genunchiul cu probleme, Informatica nu a avut probleme nici la Buzău.


Asta deşi gazdele au deschis scorul prin Vişan în minutul 5, cu o execuţie frumoasă pe lângă Iancu. Peste doar un minut însă Daniel Araujo a adus egalarea cu un şut pe jos deviat. Iar peste alte cinci minute Ovsyannikov a făcut 2-1 pentru Informatica printr-o deviere elegantă pe lângă portarul buzoienilor. La pauză avea să fie 1-3 prin reuşita aceluiaşi jucător ucrainean.

La reluare scorul a căpătat proporţii. Mai întâi a marcat celălalt ucrainean al bănăţenilor, Bondar, în urma unei faze fixe. Iar Araujo a făcut şi el „dubla” după ce a profitat de o eroarea a unui fundaş al Gloriei. A fost apoi rândul lui Pedrinho să marcheze, în minutul 29. Iar şapte minute mai târziu Ilaş a îndeplint o simplă formalitate pentru un convingător 7-1. Tabela a fost închisă cu un şut bine plasa la vinclu de Ovsyannikov.

Prin acest succes Informatica ajunge la 20 de puncte, fiind la egalitate cu ocupanta locului 2, Autobergamo, formaţie cu golaveraj superior. Singurul eşec al bănăţenilor a fost înregistrat la Galaţi în urmă cu două runde iar în etapa trecută campioana a zdrobit-o pe Clujana cu 11-1.

Informatica Timişoara: Iancu – Deco, Mimi Stoica, Ovsiannikov, Bondar. Au mai intrat: Araujo, Lupu, Ilaş, Pedrinho.

Informatica Timişoara va începe returul cu un meci împotriva Bukovinei Vicov, meci programat sâmbătă, de la ora 13.00, în Sala „Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.