Probleme în rețea: utilizatorii Vodafone din vestul țării nu pot efectua apeluri....

Probleme în rețea: utilizatorii Vodafone din vestul țării nu pot efectua apeluri. Vezi ce zone sunt afectate

1
DISTRIBUIȚI

Utilizatorii rețelei de telefonie Vodafone din vestul țării au constatat astăzi, puțin după ora 13.00, că nu mai pot purta o conversație telefonică.


Problemele de rețea au fost confirmate de reprezentanții companiei.

„În acest moment clienții din județele Arad, Timiș, Bihor, Caraș Severin și Hunedoara pot întâmpina situații de congestie sau lipsă semnal. Situația este cunoscută și în curs de rezolvare. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create. În acest moment întâmpinăm o disfuncționalitate pe partea de rețea. Colegii noștri lucrează deja la remedierea acestei erori, astfel încât să fie soluționată cât mai curând posibil”, au transmis reprezentanții Vodafone România.

După ora 17.00, rețeaua era deja funcțională în anumite zone.

1 COMENTARIU

  1. Probleme mai mari sau mai mici sunt pe la toti operatorii de telefonie, dar Vodafone pare ca este cel mai nesimtit operator. Eu am avut probleme cu semnalul, am reclamat, dar binentels ca au ocolit orice vina a lor, sa nu mai vb. de scuze. Am fost clientul lor de cand era Connex, dar m-am saturat sa ma complac. Au deveni FOARTE SCUMPI si cu servicii de o CALITATEA PROASTA. NU MAI SUNT CE AU FOST, parca alunga clientii! ADIO vodafone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.