Lucrările de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, gata în proporţie de...

Lucrările de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, gata în proporţie de aproape 90%. Anunţul CNAIR

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1322355209">

Compania de Drumuri se declară mulţumită de evoluţia lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, chiar dacă, în repetate rânduri, reprezentanții CNAIR s-au plâns că pe acest tronson nu se lucrează.

De această dată, oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere spun că se lucrează în ritm susținut pe lotul 3. În prezent se aștern mixturi asfaltice, se realizează marcaje rutiere, se fac lucrări de scurgere a apelor, se montează indicatoare rutiere şi se fac săpături în zona Holdea. Pe acest lot de 21 km, stadiul fizic al lucrărilor este de 89%.

Mai trebuie rezolvată problema nodului de la Holdea, mai precis a bretelei de acces spre acesta, în lungime de doar câteva sute de metri. Cum nodul respectiv a apărut ulterior în proiect pentru a oferi o modalitate de acces pe autostradă atunci când va fi deschisă circulaţiei, a fost nevoie de o legătură cu drumul naţional. CNAIR a preferat să organizeze licitaţie separată pentru cei doar câteva sute de metri de drum.

Lotul 3, în lungime de 21,141 km, ar fi trebuit să fie gata, conform contractului, în 27 mai 2016.

Foto: CNAIR

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.