Marius Manole şi Medeea Marinescu aduc la Timişoara „All inclusive”. Când are...

Marius Manole şi Medeea Marinescu aduc la Timişoara „All inclusive”. Când are loc spectacolul

0
DISTRIBUIȚI
All Inclusive

Intriga, trădarea, entuziasmul tinereţii şi crizele hazlii ale maturităţii se regăsesc în spumoasa comedie „All inclusive”, care va fi jucată la Timişoara în 26 noiembrie, de la ora 20,00, pe scena Operei, avându-i ca interpreţi pe îndrăgiţii actori Marius Manole, Medeea Marinescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman.

Acţiunea piesei gravitează în jurul unei familii în care cei doi părinţi, ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, par a fi într-o perpetuă căutare a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa, până când se trezesc puşi într-o situaţie neaşteptată de tânăra lor fiică, studentă, care îi anunţă că e îndrăgostită de profesorul ei şi aşteaptă un copil. Întreaga poveste ia întorsături neaşteptate, pline de amuzament. Biletele se găsesc la agenţia operei timişorene.

Horaţiu Mălăele revine la Timişoara alături de fiul său, Bogdan Mălăele, şi actriţa Meda Victor,  în 27 noiembrie, la ora 20,00, cu spectacolul „În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…”, după Sean OʹCasey, o comedie burlescă plină de bufonerii menite să descreţească frunţile tuturor.

O familie care trăieşte la ţară, un loc în care rutina zilnică pare să fi oprit timpul în loc, hotărăşte să facă unele schimbări.


În timp ce bărbatul rămâne să se ocupe de treburile casei, nevasta pleacă la cosit, iar socrul mare, neîndemânatic şi miop, care tocmai îşi face apariţia, încearcă să dea o mână de ajutor la treburile gospodăreşti, încurcând şi mai mult lucrurile. Bărbaţii descoperă că în bucătărie cele mai simple lucruri dau multe bătăi de cap, în timp ce femeia se descurcă de minune la muncile câmpului. Biletele s-au pus în vânzare la agenţia de bilete a Teatrului Naţional.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.