„Nu te mai ascunde“. Trupele timișorene The Different Class și Melting Dice...

„Nu te mai ascunde“. Trupele timișorene The Different Class și Melting Dice vin cu un concert plin de noutăți

0
DISTRIBUIȚI
The Different Class va susține un concert plin cu noutăți la Timișoara

Joi, 29 noiembrie, trupele The Different Class si Melting Dice organizează împreună cu Reflektor Venue un showcase în cadrul căruia vor cânta atât material deja cunoscut cât și mai multe piese noi ce vor fi ascultate în premieră de publicul timișorean.

„Mesajul nostru principal iî promovarea acestui event a fost ‘Nu te mai ascunde’. Îi chemăm pe toți oamenii TDC și pe cei cu care împărțim aceeași energie la un showcase special în cadrul căruia vrem să intrăm împreună într-un film pentru o oră. Principiul e simplu, la intrare îți pui brățara, lași constrângerile și inhibițiile iar noi îți cântăm piese auzite pâna acum doar în sala de repetiții si «play»-uite doar de pe calculatoarele noastre. Într-un cadru cinematic și eliberator poți să te lași la vedere, să simți tot ce îți vine să simți și să te manifești cum crezi de cuviință. Pentru că ‘it’s not fun to do anything alone’, i-am întrebat pe prietenii noștri de la Melting Dice dacă vor să ni se alăture și am aflat că și ei au mai multe piese noi de arătat lumii, așa că am decis să facem showcase-ul împreună. Am avut un an plin de schimbări, căutări și experimente pe parcursul campaniei noastre #TDC3031 și ce am făcut până acum e punctul de pornire pentru ce se va dezvolta mai departe în 2019. Pe final de an, a venit momentul să ne reîntâlnim cu voi și să ne conectăm toți live la același BPM”, a spus Cris Paul, vocalistul trupei The Different Class.

The Different Class este un power-trio ce experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice, îmbrăcate în culorile instinctelor primare dar și ale contemplării filosofice.


Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Întotdeauna vor să ajungă la oamenii care rezoneaza cu ei și împreună cu acestia creeaza energie, față în față, la concerte. Trupa s-a înființat în 2013, având la activ numeroase concerte și un album. Anul 2018 a început pentru TDC cu o nouă colaborare cu Sași (producător muzical) și lansarea EP-ului Allow, format din cinci piese (Heat, Lust, Pride, Trust, Allow), un EP ce seteaza tonul pentru ce va urma în continuare. Acest an este marcat de campania derulată de trupă: #TDC3031. Această campanie presupune compoziția a 30 de piese până la 31 decembrie, din care membrii trupei le vor alege pe cele ce vor constitui noul album The Different Class.

Melting Dice va susține un concert plin cu noutăți la Timișoara

Trupa de rock alternativ Melting Dice s-a înființat în Timișoara, în toamna anului 2014 și are în componență 4 membri: Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce). Anul 2015 a marcat primele festivaluri și concerte proprii ale trupei, iar în primăvara anului 2016 s-a lansat primul videoclip al trupei, la piesa „Inert”. Începutul anului 2017 a adus un nou single și videoclip – „Nu călcați pe soare”. Anul 2017 este cel în care trupa lansează și primul lor album: „Cord Cablu Creier”.

Biletele pentru concertul care va avea loc mâine, 29 noiembrie, de la ora 20.00, la Reflektor Venue costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.