Simona Halep vine la Timișoara. Ce distincție va primi numărul 1 WTA...

Simona Halep vine la Timișoara. Ce distincție va primi numărul 1 WTA din partea Universității de Vest

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: virginradio.ro

Cea mai bună jucătoare de tenis din lume e așteptată in Capitala Banatului la finele lunii. Simona Halep va primi din partea Universității de Vest din Timișoara titlul de Doctor Honoris Causa ”Beneficiorum Publicorum” pentru excelența demonstrată in domeniul in care activează.

Simona Halep (27 de ani) se alătură unei liste pe care se mai află actorii Florin Piersic, Maia Morgenstern, Marcel Iureș, cât și Dumitru Dorin Prunariu, personalități care au primit acest titlul din partea UVT, instituție de invățământ care se implică tot mai mult și in sport.

„Era doar normal ca Simona Halep să se alăture comunității restrânse de personalități cărora universitatea noastră le-a acordat titlu de Doctor Honoris Causa.


Recunoașterea valorilor României este un demers continuu al universității noastre, unul care trebuie să fie cu atât mai vizibil în anul Centenarului. Performanța ei este de necontestat. La fel de important de remarcat și cinstit este și drumul ei până la nivelul de numărul 1 mondial. Este un exemplu pentru tinerii României și cel mai bun ambasador al țării noastre în lume. Asta, repet, nu doar prin performanța în sine, ci și prin perseverența și lupta sa continuă pentru a deveni cel mai bun. Acordarea titlului va însemna și deschiderea unor importante posibilități de colaborare în domeniul sportului universitar”, a declarat rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Simona Halep va primi titlul Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest din Timișoara pe data de 23 noiembrie. Anul acesta jucătoarea de tenis originară din Constanța a fost pentru al doilea sezon consecutiv nr. 1 mondial și a câștigat primul ei turneu de grand slam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.