Soluția găsită de Primăria Timișoara pentru a fluidiza traficul între zonele Torontalului...

Soluția găsită de Primăria Timișoara pentru a fluidiza traficul între zonele Torontalului și Aradului

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a găsit o metodă prin care să fluidizeze traficul în zonele Torontalului – Aradului. Nicolae Robu a anunțat că, în acest moment, se lucrează la modernizarea unei străzi pe care era doar pietriș.


Noua arteră ar urma să facă legătura între Calea Torontalului și drumul spre Arad.

„S-a avansat la noua arteră de trafic auto de legătură între Calea Torontalului și drumul Aradului. Pe unde este campusul Universității de Agronomie, înainte de a se intra în oraș, este în lucru, într-o fază destul de avansată, după pozele pe care le-am primit, o arteră care va scuti orașul de un număr mare de mașini, inclusiv de mașini mari, care intrau pe Torontalului și apoi o luau pe una dintre străzile ce duc pe Calea Aradului și ieșeau spre Arad sau viceversa. Nu va mai fi cazul, se va putea merge pe această scurtătură, care este pe domeniul Agronomiei. Era strada, dar cu pietriș, nu era amenajată. Era folosită foarte puțin. Nu facem noua arteră peste iarbă, ci pe traseul unde exista un drum pe care unii se mai încumetau să intre. Dar este o nouă arteră amenajată, era o arteră cu pietriș. Cine se încumeta să meargă pe un drum de piatră, plin de gropi, de care nu s-a ocupat nimeni?”, a explicat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, noua arteră care va lega Calea Torontalului de drumul spre orașul Arad va avea două benzi de circulație, piste de biciclete și trotuare. „Acum facem o adevărată stradă. Era și îngustă, pe deasupra. Nu se compară ce facem cu ceea ce era. Înainte era o cărare. Noua arteră merge cam perpendicular pe Calea Aradului”, a detaliat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. atat de cretini sunteti „ziaristii” din timisoara…incat nu ati fost capabili sa intrebati cum se va racorda strada asta la torontalului si la aradului. Cum se va putea intra si iesi de pe ea…o sa poti veni dinspre aradului si sa faci apoi stanga cand dai in torontalului? Cat de goale puteti avea capetele? Sau voi mergeti doar cu autobuzu si nu va intereseaza d’astea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.