Şpagă la morga unui spital din vestul ţării – un asistent, reţinut...

Şpagă la morga unui spital din vestul ţării – un asistent, reţinut de procurori. Ce „tranzacţii” făcea cu morţii

0
DISTRIBUIȚI

Un asistent medical de la morga Spitalului Judeţean din Reşiţa şi o angajată a unei firme de servicii funerare au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, într-un dosar de dare de mită.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, citat de reper24.ro, asistentul medical ar fi luat şpagă de 136 de ori de la angajata unei societăţi de pompe funebre.


Asistentul a fost reţinut pentru luare de mită în formă continuată, iar angajata – pentru complicitate la dare şi luare de mită în formă continuată.

„S-a reținut faptul că, în cursul anului 2018, inculpatul, în calitatea sa de asistent medical al Secției de Anatomie Patologică, a primit de la reprezentanții societății comerciale, prin intermediul inculpatei, periodic, sume de bani cuprinse între 300 lei și 2.700 lei, în legătură cu atribuțiile de serviciu, respectiv activități de restaurare a cadavrelor la care era obligat conform legii. Suma totală primită de inculpat în scopul arătat mai sus este de 40.800 lei”, scrie în comunicatul citat de reper24.ro.

Cei doi vor fi prezentaţi, astăzi, în faţa procurorilor care vor decide asupra propunerii de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.